Doorgaan naar hoofdcontent

Snelle en makkelijke haarstijlen

Afbeeldingsresultaat voor rinkelende wekkerHet kan wel eens voorkomen dat je je haar wilt doen maar hier niet veel tijd voor hebt.
Te laat opgestaan, te lang met je make-up bezig geweest of hoe dan ook.
Maar hoe kan je je haar dan toch nog snel doen, zodat het leuk uitziet.
Kijk mee naar de tips die ik vond op Youtube. In dit filmpje zijn veel verschillende haarstijlen te vinden die je snel en makkelijk kan maken.Ook hier een aantal makkelijke haarstijlen.Mijn favoriete snelle haarstijlen zijn een paardenstaart en een donutknot.
Hoewel ik een vlecht ook heel mooi vindt staan, alleen is mijn haar er op dit moment iets te kort voor.
Ik kan wel een vlecht maken, maar dan is dit niet eens een echte vlecht te noemen ;)
Ook het franse staartje, zo noem ik het haar wanneer je het half opgestoken en de onderste helft los heb, vindt ik erg leuk.

Wat zijn jouw favoriete snelle haarstijlen?

Reacties

  1. Ik doe eigenlijk nooit iets met me haar.. Vind het eigenlijk ook niet echt nodig ofzo haha :P Maar ze zijn wel echt mooi en snel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!