Doorgaan naar hoofdcontent

Snelle en makkelijke haarstijlen

Afbeeldingsresultaat voor rinkelende wekkerHet kan wel eens voorkomen dat je je haar wilt doen maar hier niet veel tijd voor hebt.
Te laat opgestaan, te lang met je make-up bezig geweest of hoe dan ook.
Maar hoe kan je je haar dan toch nog snel doen, zodat het leuk uitziet.
Kijk mee naar de tips die ik vond op Youtube. In dit filmpje zijn veel verschillende haarstijlen te vinden die je snel en makkelijk kan maken.Ook hier een aantal makkelijke haarstijlen.Mijn favoriete snelle haarstijlen zijn een paardenstaart en een donutknot.
Hoewel ik een vlecht ook heel mooi vindt staan, alleen is mijn haar er op dit moment iets te kort voor.
Ik kan wel een vlecht maken, maar dan is dit niet eens een echte vlecht te noemen ;)
Ook het franse staartje, zo noem ik het haar wanneer je het half opgestoken en de onderste helft los heb, vindt ik erg leuk.

Wat zijn jouw favoriete snelle haarstijlen?

Reacties

  1. Ik doe eigenlijk nooit iets met me haar.. Vind het eigenlijk ook niet echt nodig ofzo haha :P Maar ze zijn wel echt mooi en snel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!