Doorgaan naar hoofdcontent

Snelle en makkelijke haarstijlen

Afbeeldingsresultaat voor rinkelende wekkerHet kan wel eens voorkomen dat je je haar wilt doen maar hier niet veel tijd voor hebt.
Te laat opgestaan, te lang met je make-up bezig geweest of hoe dan ook.
Maar hoe kan je je haar dan toch nog snel doen, zodat het leuk uitziet.
Kijk mee naar de tips die ik vond op Youtube. In dit filmpje zijn veel verschillende haarstijlen te vinden die je snel en makkelijk kan maken.Ook hier een aantal makkelijke haarstijlen.Mijn favoriete snelle haarstijlen zijn een paardenstaart en een donutknot.
Hoewel ik een vlecht ook heel mooi vindt staan, alleen is mijn haar er op dit moment iets te kort voor.
Ik kan wel een vlecht maken, maar dan is dit niet eens een echte vlecht te noemen ;)
Ook het franse staartje, zo noem ik het haar wanneer je het half opgestoken en de onderste helft los heb, vindt ik erg leuk.

Wat zijn jouw favoriete snelle haarstijlen?

Reacties

  1. Ik doe eigenlijk nooit iets met me haar.. Vind het eigenlijk ook niet echt nodig ofzo haha :P Maar ze zijn wel echt mooi en snel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.