Doorgaan naar hoofdcontent

Snelle en makkelijke haarstijlen

Afbeeldingsresultaat voor rinkelende wekkerHet kan wel eens voorkomen dat je je haar wilt doen maar hier niet veel tijd voor hebt.
Te laat opgestaan, te lang met je make-up bezig geweest of hoe dan ook.
Maar hoe kan je je haar dan toch nog snel doen, zodat het leuk uitziet.
Kijk mee naar de tips die ik vond op Youtube. In dit filmpje zijn veel verschillende haarstijlen te vinden die je snel en makkelijk kan maken.Ook hier een aantal makkelijke haarstijlen.Mijn favoriete snelle haarstijlen zijn een paardenstaart en een donutknot.
Hoewel ik een vlecht ook heel mooi vindt staan, alleen is mijn haar er op dit moment iets te kort voor.
Ik kan wel een vlecht maken, maar dan is dit niet eens een echte vlecht te noemen ;)
Ook het franse staartje, zo noem ik het haar wanneer je het half opgestoken en de onderste helft los heb, vindt ik erg leuk.

Wat zijn jouw favoriete snelle haarstijlen?

Reacties

  1. Ik doe eigenlijk nooit iets met me haar.. Vind het eigenlijk ook niet echt nodig ofzo haha :P Maar ze zijn wel echt mooi en snel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Waarom het leuk is dat de zomer voorbij is...

Yes, de zomer is eindelijk voorbij. De herfst is mijn favoriete seizoen, op de winter na dan. Heerlijk weer de herfst en straks de winter. En omdat ik er zo blij mee ben, maar waarschijnlijk sommigen van jullie niet, een aantal redenen waarom het leuk is dat de zomer voorbij is!

Video - Herfst roomtour

In deze video laat ik jullie zien welke herfstdecoraties ik in mijn kamer heb neergezet. Het is misschien vele malen minder dan vorig jaar, maar ik vind het nog steeds een erg gezellige herfstsfeer in mijn kamer. Kijk mee naar mijn video!