Doorgaan naar hoofdcontent

Spam je blog!

Normaal wordt het natuurlijk niet gewaardeerd als je ergens je website of blogadres bij zet, maar in dit artikel mag je lekker ongegeneerd je site spammen!

Spam hier je eigen website, je blog, jouw eigen plekje op het World Wide Web! 
Misschien is het wel leuk om nog iets over je blog/website te vertellen, zodat we weten wat voor site het is!
Zodat meer mensen je blog/website leren kennen!
Dus ga je gang en spam er op los hier bij de comments !

Reacties

  1. Leuk! Mijn blog is www.beauty-treasures.be en ik blog regelmatig over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. Daarbij schrijf ik review, looks, filmpjes en tutorials en zoveel meer.

    Ik zou het alvast fantastisch vinden mochten jullie een kijkje komen nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Waarom het leuk is dat de zomer voorbij is...

Yes, de zomer is eindelijk voorbij. De herfst is mijn favoriete seizoen, op de winter na dan. Heerlijk weer de herfst en straks de winter. En omdat ik er zo blij mee ben, maar waarschijnlijk sommigen van jullie niet, een aantal redenen waarom het leuk is dat de zomer voorbij is!

Video - Herfst roomtour

In deze video laat ik jullie zien welke herfstdecoraties ik in mijn kamer heb neergezet. Het is misschien vele malen minder dan vorig jaar, maar ik vind het nog steeds een erg gezellige herfstsfeer in mijn kamer. Kijk mee naar mijn video!