Doorgaan naar hoofdcontent

Spam je blog!

Normaal wordt het natuurlijk niet gewaardeerd als je ergens je website of blogadres bij zet, maar in dit artikel mag je lekker ongegeneerd je site spammen!

Spam hier je eigen website, je blog, jouw eigen plekje op het World Wide Web! 
Misschien is het wel leuk om nog iets over je blog/website te vertellen, zodat we weten wat voor site het is!
Zodat meer mensen je blog/website leren kennen!
Dus ga je gang en spam er op los hier bij de comments !

Reacties

  1. Leuk! Mijn blog is www.beauty-treasures.be en ik blog regelmatig over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. Daarbij schrijf ik review, looks, filmpjes en tutorials en zoveel meer.

    Ik zou het alvast fantastisch vinden mochten jullie een kijkje komen nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?