Doorgaan naar hoofdcontent

Recensie ''Het grote sinterklaas kookboek''

We naderen langzaam maar gestaag het najaar.
Ook liggen er inmiddels al kruidnoten in de winkel.
En bij het najaar horen ook sfeervolle gerechten.
Een boek dat perfect is voor deze tijd van het jaar is ''Het grote sinterklaas kookboek''.


 Het boek oogt als het grote boek van sinterklaas, wat ik origineel vind en echt vind passen bij een kookboek dat gaat over recepten voor die tijd van het jaar.
Of je nu juist lekkere hapjes zoekt voor sinterklaasavond of voor een koude winteravond, alles is te vinden in het grote sinterklaas kookboek.
En naast zoete recepten vind je er ook hartige recepten in, dus voor een ieder wat wils.
Ook zijn de recepten erg leuk om samen met kinderen te maken en zijn ze gezellig bezig met sinterklaas recepten en de gezelligste maanden van het jaar.

Het grote sinterklaas kookboek is rijkelijk geĂ¯llustreerd met foto's die het boek een mooie en goed uitstraling geven.
En zeker van toegevoegde waarde zijn.

Mijn conclusie is dat dit een erg leuk en mooie boek is waarmee je heerlijke recepten kan maken voor een gezellige sinterklaasavond of een winterse dag.
Ben je na het lezen van deze review nieuwsgierig geworden naar Het Grote Sinterklaas Kookboek hij is voor € 22,50 o.a te koop op:

Titel: Het Grote Sinterklaas Kookboek
 Auteurs: Yolanda van der Jagt en Anneke Ammerlaan
ISBN: 9789082245509
Prijs: 22,50

Ook te koop bij Bol.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?