Doorgaan naar hoofdcontent

Scoops of Hope


Tijdens het internationale event SCOOPS OF HOPE worden over de hele wereld ijsjes gegeten voor het goede doel Give Kids the World. 
Ijssalon Metropolitan is uitgekozen als exclusieve vertegenwoordiger van Nederland!
Op 8 augustus gaat daarom een deel van de omzet naar Give Kids the World. Give kids the World is een vakantiedorp waar ernstig zieke kinderen en hun gezin van over de hele wereld gratis vakantie kunnen vieren!

Kijk voor meer informatie op Scoops of Hope!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?