Doorgaan naar hoofdcontent

I love Autumn tag

large-2 
Het is nu alweer een tijdje herfst en dit is nu ook echt aan het weer te merken.
Typisch herfstweer.
En laat ik eerlijk zeggen, de herfst is naast de winter, mijn favoriete seizoen van het jaar.
Daarom ook de I Love Autumn tag.
1. Favorite fall lip product?
 In de herfst en winter gebruik ik graag donkere lipkleuren. Dit vind ik altijd erg mooi staan in de herfst en winter en past ook perfect bij deze seizoenen.

2. Favorite fall nail polish?
Ook voor nagellak kies ik in de herfst en de winter vaker voor donkere kleurn. Vooral bordeaux en donkerbruin vind ik erg mooi in deze seizoenen.

3. Favorite Starbucks fall drink?
Ik heb geen favoriete starbucks drank, want ik kom nooit bij de Starbucks en ik geef toch liever de voorkeur aan een kop thee dan aan koffie.

4. Favorite fall candle?
 Mijn all-time favoriete herfst kaars is toch wel appel-kaneel. Deze geur vind ik gewoon zou lekker ruiken. Een erg warme geur die doet denken aan appelmoes met kaneel, mjam! En vooral met het frisse herfst weer vind ik het altijd fijn om kaarsen te branden en als het dan appel-kaneel is is het natuurlijk helemaal fijn.

5. Favorite fall scarf or accessory?
In de herfst draag ik nog geen sjaal. Ik ga eigenlijk pas echt een sjaal dragen in de winter en dan nog pas als het vriest dat het kraakt. Ik heb het gewoon niet snel koud. Eigenlijk heb ik ook niet echt een herfst accesoire.

6.Favorite Halloween movie?
Een favoriete halloween film heb ik niet, want ik hou totaal niet van enge horror films.

7.What is your favorite thing about fall?
Het meest fijne van de herfst is toch wel het veranderen van de natuur met de verkleurende bladeren e.d Eigenlijk vind ik alles aan de herfst wel fijn en leuk.    

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?