Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice Limited Edition Alluring Reds (kerstcollectie)

Catrice Alluring Reds
Het is weer tijd voor de kerstcollecties!
Heerlijk en elk jaar kijk ik er weer naar uit, de prachtige collecties voor de feestdagen. Elk jaar pakken ze weer uit met prachtige collecties.
Catrice heeft dit jaar de Alluring Reds collectie die vanaf half november tot eind december in de winkels ligt.Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Liquid Lipstick – € 3,99

Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern! Verkrijgbaar in Moulin’s Rouge,  Brigitte Bordeaux en Marilyn Monrouge.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Matt Lip Colour – € 4,99

Red Passion. Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor schitterend verzorgde lippen. De elegante pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in M-attraction, Striking M-attitude en M-attempt To Conquest.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Lip Colour & Care – € 3,99

Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte vertroetelt de gevoelige huid van de lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care prachtige, egale kleurresultaten. Verkrijgbaar in Smooth Operator.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Nail Glaze – € 4,99

Re(d)volution. Deze set bestaat uit een zilverkleurige Base Coat en een rode nagellak. Individueel aangebracht is elke kleur een fashion statement op zich. En wanneer je ze samen gebruikt, zijn de lakken een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige Base Coat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Verkrijgbaar in Object Of Desire, Art Of Seduction en Pleasure Of Temptation.

Ik vind het een mooie collectie alleen vind ik deze niet echt zo feestelijk.
Misschien ook wel persoonlijk, want ik hou totaal niet van rood.
Het enige wat ik een mooie rode kleur vind is bordeaux.
Wel is het een collectie die goed aansluit bij de feestdagen, want rood staat altijd chique.
Het enige wat ik van deze collectie zou kiezen is de lip colour & care en eventueel het donkerrode nagellak setje.

Daarentegen vind ik de komende kerstcollectie van Essence voor dit jaar wel erg leuk en mooi.
Maar daar later meer over!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?