Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice Limited Edition Alluring Reds (kerstcollectie)

Catrice Alluring Reds
Het is weer tijd voor de kerstcollecties!
Heerlijk en elk jaar kijk ik er weer naar uit, de prachtige collecties voor de feestdagen. Elk jaar pakken ze weer uit met prachtige collecties.
Catrice heeft dit jaar de Alluring Reds collectie die vanaf half november tot eind december in de winkels ligt.Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Liquid Lipstick – € 3,99

Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern! Verkrijgbaar in Moulin’s Rouge,  Brigitte Bordeaux en Marilyn Monrouge.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Matt Lip Colour – € 4,99

Red Passion. Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor schitterend verzorgde lippen. De elegante pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in M-attraction, Striking M-attitude en M-attempt To Conquest.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Lip Colour & Care – € 3,99

Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte vertroetelt de gevoelige huid van de lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care prachtige, egale kleurresultaten. Verkrijgbaar in Smooth Operator.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Nail Glaze – € 4,99

Re(d)volution. Deze set bestaat uit een zilverkleurige Base Coat en een rode nagellak. Individueel aangebracht is elke kleur een fashion statement op zich. En wanneer je ze samen gebruikt, zijn de lakken een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige Base Coat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Verkrijgbaar in Object Of Desire, Art Of Seduction en Pleasure Of Temptation.

Ik vind het een mooie collectie alleen vind ik deze niet echt zo feestelijk.
Misschien ook wel persoonlijk, want ik hou totaal niet van rood.
Het enige wat ik een mooie rode kleur vind is bordeaux.
Wel is het een collectie die goed aansluit bij de feestdagen, want rood staat altijd chique.
Het enige wat ik van deze collectie zou kiezen is de lip colour & care en eventueel het donkerrode nagellak setje.

Daarentegen vind ik de komende kerstcollectie van Essence voor dit jaar wel erg leuk en mooi.
Maar daar later meer over!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.