Doorgaan naar hoofdcontent

Feestelijk voor de feestdagen - nepwimpers

Afbeeldingsresultaat voor nepwimpersNu het buiten steeds kouder word en de herfst al in volle gang is, komt ook de winter steeds dichterbij.
En ook de kerst.
Met de kerst staan feestelijke looks altijd erg mooi en bij een ooglook voor de feestdagen passen nepwimpers er perfect bij.
Misschien nog wat vroeg, maar dan kan je alvast aan de slag gaan met het oefenen om nepwimpers aan te brengen.

Want geloof mij, dit vergt in het begin toch wel wat oefening.
Ik vond een aantal handige filmpjes voor het aanbrengen van nepwimpers!Een erg handige video is deze van mascha van beautygloss.nl
Ook een erg handige tip om maar een halve nepwimper te gebruiken.
Zelf lukt mij nooit om een hele nepwimper echt goed aan te brengen.
Ga ik zeker eens proberen!

Ook een erg handige video.
Zelf vind ik het altijd maar een beetje eng om met een pincet in de buurt van mijn ogen te komen.
Stel je voor dat je uitschiet, zit je met het pincet in je oog.
Niets voor mij, maar wel erg goed uitgelegd.

Draag jij wel eens nepwimpers of alleen met de feestdagen?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!