Limited Edition Essence Winter Wonderful

Essence Winter Wonderfull13
We hebben tot nu toe nog geen echte winter gehad, maar als je het weerbericht moet geloven komt daar in Januari verandering in.
En Esssence bereid ons er al op voor met deze super leuke ijzige winter wonderland collectie van Essence die in Januari in de schappen ligt.
 
ess_WinterWonderful_EyeshadowPalette_closed.jpg

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! EYESHADOW PALETTE – € 3,89

Koud is hot! Met het oogschaduwpalet in de vijf tinten wit, grijs, roze, lichtbruin en donkerbruin met glanzende en matte effecten zijn verschillende stijlen te creëren. Het palet is liefdevol versierd met sneeuwvlokken en ijskristallen. Verkrijgbaar in All Ice On Me!


Essence Winter Wonderfull2

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! EYE & INNER RIM PENCIL – € 1,99

Binnen en buiten. De potloden in ijzig wit en ijzig rosé kunnen worden aangebracht op de oogrand als een eyeliner en op de waterlijn als een kohl kajal. Voor lichte, glinsterende hoogtepunten. Verkrijgbaar in Cold As Eyes en Eye Candy.

ess_WinterWonderful_LipBalm_opend.jpg

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! LIP BALM – € 1,99

Kristallen verzorging! De transparante lippenbalsem met glansdeeltjes zorgt voor een sprankelende finish en verzorgde lippen. Deze balsem staat garant voor een winterse sfeer en een look die doet denken aan schitterende ijsvlaktes. Verkrijgbaar in The Eternal Ice.

Essence Winter Wonderfull4

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! TINT & OIL – € 2,99

Lipoliën zijn onmisbaar in het winterseizoen – ze voeden de lippen met waardevolle ingrediënten en laten ze heerlijk zacht voelen. Dankzij het tint-effect krijgen de lippen bovendien een mooie lichtroze of donkerroze kleur. Verkrijgbaar in If Kisses Were Snowflakes… en …I’d Send You a Blizzard.

ess_WinterWonderful_Blush.jpg

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! BLUSH – € 2,99

Gekleurde wangen! De driekleurige blush biedt frisse kleuraccenten – zelfs in de winter. Roze, abrikoos en nude blenden prachtig op de huid en het ijskristallen reliëf is een prachtige herinnering aan speciale momenten in de sneeuw. Verkrijgbaar in Winter Kissed Cheeks.

Essence Winter Wonderfull14

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! NAIL POLISH – € 1,89

Coole nagellak! Vier kleuren, vier effecten. Wit met een “frosted” effect, semimat lichtblauw, “bevroren” grijs en roze met een “crystallized” finish maken van je nagels een waar meesterwerk deze winter. Verkrijgbaar in The Frosted, The Semi Matt, The Iced en The Crystallized.

ess_WinterWonderful_TopCoat.jpg

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! TOP COAT – € 1,99

IJs-topping. Deze top coat met glitterdeeltjes zorgt voor een spannende, ijzige nagelstijl. Breng aan over gekleurde nagellak en creëer een  sprankelende, ijzige look die doet denken aan een dichtgevroren rivier. Verkrijgbaar in a Winter’s Tale.

ess_WinterWonderful_Hand balm.jpg

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! HAND BALM – € 1,99

Verzorging tijdens koude dagen! Handen vragen veel aandacht in de winter. Deze handbalsem hydrateert de handen zodat ze weer lekker zacht en soepel voelen – zelfs wanneer de temperatuur tot onder nul daalt. Verkrijgbaar in You Melt My Heart.

ess_WinterWonderful_PomHairTies.jpg

ESSENCE WINTER? WONDERFUL! POM POM HAIR TIES – € 1,59

Wintergevoel! De pluizige haarelastieken met nep-bont pom poms in wit en abrikoos geven elke paardenstaart een superlieve uitstraling. Verkrijgbaar in It’s So Fluffy!!!!.


In onder andere Duitsland is de collectie iets groter met nog een highlighter.
Ik vind dit een erg leuke winterse collectie en ga zodra de collectie in het schap ligt zeker een kijkje nemen.
Essence Winter? Wonderful! collectie is vanaf januari bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België te koop.

Reacties

Populaire posts