Doorgaan naar hoofdcontent

How to - geld besparen

Euro_coins_and_banknotes
Bron foto

Het lijkt wel of tegenwoordig veel dingen steeds duurder worden.Neem bijv. een merk als Catrice, in mijn ogen is dit al een tijdje geen echt budget merk meer.En zo is het ook met veel andere dingen.Doordat alles veel duurder is, is het ook belangrijk om geld te sparen en te besparen.Maar hoe doe je dit nu precies?
Ik deel een aantal van mijn tips met jullie!

  •  Echt iets ouderwets, maar spaar je geld in een spaarpot of desnoods een leuk blik.Hierin kan je geld dat je bijv. voor je verjaardag krijgt doen en dit opsparen.Ook kan je hier het geld in doen dat je overhoudt van het huishoud geld.Misschien is het maar net een paar euro, maar na een paar weken of maanden is dit toch een aardig bedrag geworden.En alle kleine beetjes zijn mooi meegenomen.
  • Denk voordat je een aankoop doet goed na of je het ook daadwerkelijk nodig hebt of gaat gebruiken.Of dat je niet al een soortgelijk product thuis hebt liggen.Heb je al een soortgelijk product of je weet niet zeker of je het ook echt gaat gebruiken of dragen, laat het dan in de winkel.Want als je er niets mee doet, is het zonde van het geld dat je ervoor betaalt hebt en had je er iets anders voor kunnen kopen.Ook al is het maar een paar euro.
  • Ook een handige tip is om een uitgavenboekje bij te houden. Zo kan je heel makkelijk zien wat je uitgeeft en wat er binnenkomt aan inkomsten. En kan je ook snel zien waar je op zou kunnen besparen en dus geld op kan overhouden!
  • Koop producten die je vaak gebruikt in de aanbieding. Dit kan je zowel doen met eten als met make-up en andere dingen. Erg handig is om de reclamefolders in de gaten te houden waar de beste aanbiedingen en deals zijn.
  • Restjes eten weggooien is zonde. Hier kan je vaak nog veel lekkers mee maken voor de volgende dag. Door er iets extra's bij te doen of het gewoon simpelweg op te warmen. Zo heb je geen voedselverspilling van eten dat nog prima is.
  • Bij drogisterijen staan er vaak bakken met make-up met heel veel korting. Dit is make-up wat uit het assortiment gaat. Je kan daar altijd even in kijken of er iets voor jou bij zit. Vaak zijn die bakken erg vies, er is altijd wel een lipgloss of foundation open gegaan waardoor alles onder de viezigheid zit. Dat is dan wel weer jammer.
Zo als je kan zien zijn er ontzettend veel dingen die je kan doen om geld te besparen en dus geld over te houden.
Wat zijn jullie tips?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?