Catrice It Pieces collectie

Schermafbeelding 2015-12-01 om 17.19.48
Bij sommige catrice schappen liggen de nieuwe producten al in het schap, maar helaas nog niet bij alle filialen van het Kruidvat. Elk jaar brengt Catrice ook een collectie uit met daarin in de pronkstukken van het nieuwe assortiment! De It Pieces collectie voor dit voorjaar en zomer.Alvast een voorproefje van de nieuwe producten!Catrice-Spring-Summer-2016-It-Pieces-1

Catrice High Lighting Eyeshadow – € 2,89

Lentelicht! Deze oogschaduw is een ware lichtvanger en creëert subtiele highlights op het gehele ooglid, de binnenste ooghoek of direct onder de wenkbrauw. De romige poedertextuur is gemakkelijk te gebruiken en is er in twee nuances – parelwit en pastel rosé. Voor highlights, frisheid en heldere accenten! In de kleuren: Turn The High Lights On! en Rosefeller Center.
Catrice-Spring-Summer-2016-It-Pieces-2

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder – € 4,99

Glow-Look! Een gebakken highlight-poeder met mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten voor een stralende look. De zachte textuur biedt een subtiele dekking die keer op keer kan worden geïntensifieerd. Gebruik de poeder voor een complete glow of creëer frisse accenten op de wangen, slapen en hals.
Catrice-Spring-Summer-2016-It-Pieces-3

Catrice Blush Artist Shading Palette – € 4,59

Evenwichtig Trio. Een palet met drie harmonieuze kleuren en effecten voor een blush met highlights en natuurlijke kleuraccenten. De fijne poedertextuur is langhoudend en mengt perfect. Drie nuances in klassieke rozenhouttinten zorgen voor prachtige contouren. Verkrijgbaar in de kleur: Rock´n´Rose.
Catrice-Spring-Summer-2016-It-Pieces-4

Catrice Eye’Matic Eye Powder Pen – € 3,99

ll-in-one! Een extra kwast is niet nodig om de textuur van de Eye‘Matic Eyepowder Pen aan te brengen. De conische vorm van het geïntegreerde sponsje zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige toepassing – ideaal voor het aanbrengen van highlights en creëren van zachte lichtreflecties. De automatische applicator bevat een romige poedertextuur in het dopje en heeft drie glinsterende nuances: wit, rosé en lavendel. Verkrijgbaar in de kleuren: West White Story, Hotel Pearlafornia en Lavender Mc Queen.

Catrice Blackest False Lashes – € 3,99

Drama Doll. Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de succesvolle Glam & Doll collectie. De nieuwkomer scoort punten met het gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper dekt met slechts één streek en van wortel tot uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten.
Catrice-Spring-Summer-2016-It-Pieces-5

Catrice Ultimate Nail Lacquer – € 2,99

Onbeperkt houdbaar. De nieuwe Ultimate Nail Lacquer zorgt voor een perfecte manicure, professionele dekking en heldere tinten met hoogglans finish die extra lang houden.Met behulp van het precisiekwastje is aanbrengen kinderspel. De vier kleuren – roze, fuchsia, mint en greige – brengen je ongetwijfeld in een zomerse stemming. Verkrijgbaar in de kleuren: SUNdra, Robinson Coralsoe, You R On My Mint en Mauve To The Beat.

De It Pieces collectie van Catrice vinden we vanaf half maart tot en met half april in de winkels in Nederland en als het goed is ook in België.

Reacties

Populaire posts