Doorgaan naar hoofdcontent

Essence LE ''All That Greys''

Essence All That Greys
Vanaf half februari tot half maart ligt er weer een nieuwe trend edition van Essence in het schap. Dit is alweer bijna een collectie voor het voorjaar. All That Greys is een collectie die geïnspireerd is op “Roaring Twenties” bekend om glamour feesten en Hollywood beauty’s. 
 
Essence All That Greys1

ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE – € 4,99

Roze, rood & grijs! Met zeven tinten bevat het oogschaduwpalet het complete kleurenpalet van deze trend edition. De zachte, poedertextuur met een hoge dekking is gemakkelijk aan te brengen met de duo-applicator. Dankzij de geïntegreerde spiegel, kun je onderweg van de dansvloer naar de bar je make-up nog bijwerken. Verkrijgbaar in 7 Shades Of Rose And Grey.

Essence All That Greys2

ESSENCE ALL THAT GREYS SMOKEY EYE PENCIL – € 2,99

Powder Pencil! Met de kwalitatieve smokey eye pencil in zwart en zilvermetallic met automatische applicator breng je oogschaduwpoeder comfortabel aan. Elke keer wanneer de eye pencil geopend is, absorbeert de spons poeder uit het dopje zodat het gemakkelijk aangebracht en geblend kan worden. Verkrijgbaar in Back to Black en Grey Times.

Essence All That Greys4

ESSENCE ALL THAT GREYS LIPGLOSS – € 1,99

Kiss & tell! De lipgloss zorgt voor prachtige kleuraccenten op de lippen en een glossy finish in donkerrood en lichtroze. Verkrijgbaar in Roaring red en That’s What Rose Would Do.

Essence All That Greys5

ESSENCE ALL THAT GREYS PORCELAIN LOOSE FACE & BODY POWDER – € 3,39

De lichte, losse poeder in zacht nude bevat lichtreflecterende pigmenten om je gezicht en lichaam een prachtige glans te geven. De powder puff verdeelt het poeder perfect. Verkrijgbaar in BeCclassy & Fabulous.

Essence All That Greys6  

ESSENCE ALL THAT GREYS NAIL POLISH – € 1,99

Gatsby’s collectie! Vier coole tinten variërend van steengrijs en antraciet tot zwart en donkerrood zorgen voor supertrendy nagelstijlen. Met twee effecten – parelmat en hoogglans, maak je diverse looks. Verkrijgbaar in Black to Black, Step Into The Grey Zone, Greyt Times, Girl With a Pearl en Roaring Red.

Essence All That Greys3

ESSENCE ALL THAT GREYS CORNER LASHES – € 2,59

De Twenties Look. Deze wimpers creëren een expressieve look in een flits. Breng de kunstwimpers aan op de buitenste ooghoeken zodat de eigen wimpers en voller uitzien. Inclusief wimperlijm. Verkrijgbaar in a Little Party Never Killed Nobody.

Essence All That Greys7

ESSENCE ALL THAT GREYS NAIL STICKER – € 1,59

Parels & kant. Maak van nagels kunstwerkjes met deze nagelstickers – een zwarte kanten band en een enkel lijntje met lichte pareltjes. Een absolute eye-catcher en super uniek. Verkrijgbaar in Dressed in Lace & Pearls.

Essence All That Greys8

ESSENCE ALL THAT GREYS HAIR BANDEAU – € 1,99

Terug in de tijd! De antracietzwarte haarband met zilveren pailletten doet denken aan de legendarische Charleston look en haalt de unieke charme van de jaren ’20 naar boven. Verkrijgbaar in Ladies’ Choice.


De collectie ligt vanaf half februari tot half maart 2016 bij de Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij de Kruidvat in België.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?