Doorgaan naar hoofdcontent

Trend Alert!! Grijze Lipstick

Al een tijdje zijn de bijzondere lipkleuren een trend, zoals zwart en nu ook al wit. En dan kan het niet uitblijven dat dit jaar grijze lippen een trend zijn. Ja, je leest het goed. Grijze lipstick is helemaal hot.
Waar ik zelf altijd graag mijn roze en nude kleuren gebruik en af en toe een felle lipstick, zijn het nu de grijs tinten die het trend alert laten rinkelen.

Kijk mee naar een paar inspiratie foto's!11111435_1415509025425106_770270901_n
OCC Lip Tar in Feathered & Tarred.
Bron
Schermafbeelding 2016-01-14 om 15.05.33 
Make Up Monsters Cosmetics in Heavy Artillery.
Bron

Je hebt deze nieuwe liptrend in verschillende gradaties. Van gepigmenteerd grijs, naar een lichte grijze waas. Zo kun je dus zelf beslissen hoe heftig je het grijs op je lippen wil.

Zelf zou ik niet zo snel met grijze lipstick aan de slag gaan. Dit is ook niet echt mijn ding qua lipstick. Wat vind jij ervan? Zou je het willen proberen of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?