Warm de winter door met Midalgan en Zarqa

 
Hoewel het zonnetje lekker schijnt is het toch nog steeds erg fris, eigenlijk best wel koud, te noemen.En al staat de lente bijna weer voor de deur, het is toch nog steeds winter.In de winter is het belangrijk dat je, naast je warm te kleden, ook je spieren warm houd om spierpijn door de kou te voorkomen.En dan heb je aan de midalgan warm creme en de zarqa stimulating feet & legs twee helpende handjes.


 
Midalgan is een product dat al een hele tijd bestaat en bekent staat om zijn verwarmende werking op je spieren en gewrichten. Door de warmte die de creme afgeeft zodra deze op de huid is aangebracht, worden de spieren en gewrichten warm gehouden. En hierdoor blijven je spieren en gewrichten soepel in het koude winterweer. Wel moet ik erbij zeggen dat je dit niet zomaar moet gebruiken.
Het is echt ter behandeling van vermoeide of stijve spieren. Of wanneer je bijv. je spieren overbelast hebt met sporten. Dus smeer het niet tegen de kou op je huid, maar echt wanneer je door bijv. tocht last hebt gekregen van stijve spieren! 

Midalgan heeft een licht aan wezige geur, een geur die je ook ruikt bij andere creme's die er zijn om je spieren te verwarmen. Niet echt een geur die ik kan benoemen.
 
 
Afgezien van de geur werkt Midalgan warm erg goed tegens stijve en pijnlijke spieren en gewrichten.

Prijs €7,89

 
Wil je het allemaal wat natuurlijker houden en tevens een product dat de huid verzorgt, dan is de Zarqa stimulating feet & legs een goede keus. Dit is een oliespray die gemaakt is van een mix van 12 verschillende kruiden. Spray deze op je vermoeide benen en voeten om ze op te peppen. De kruiden stimuleren de doorbloeding en verzachten ook de huid.
 
Een geheel natuurlijk product dus, dat ook te gebruiken is bij de droge en gevoelige huid. De kruiden die erin zitten zorgen ervoor, dat zodra je de olie uitsmeert over de huid, deze warm wordt. En daarnaast is deze verwarmende olie ook nog eens 100% parfumvrij. En te gebruiken voor als je bijv. veel gaat wandelen of fietsen.

 
De geur van de verwamende olie is erg kruidig. Een geur die wel even wennen is, maar totaal niet verkeerd ruikt. Ook is de olie erg zuinig in gebruik. Je hebt maar 1 a 2 pompjes nodig voor een been en/of voet in te smeren.

 
Zoals je kan zien bij de ingredienten zijn er alleen maar natuurlijke oliën en kruiden gebruikt voor de olie. De olie werkt erg goed en maakt je voeten en benen heerlijk warm. En daarnaast wordt je huid er ook heerlijk zacht van.

Prijs €9,95

Twee erg fijne producten, zeker voor in de winter als het erg koud is en je spieren en gewrichten hier last van hebben.
Zeker twee aanrader!
Vooral de Zarqa stimulating feet & legs is erg fijn!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Reacties

Populaire posts