How to slim shoppen

Afbeeldingsresultaat voor slim shoppen 
Laten we eerlijk zijn, de meeste van ons vinden shoppen leuk.Maar laten we ook eerlijk zijn dat we soms niet altijd het geld hebben om te shoppen.Wat doe je dan als je toch wilt shoppen, maar hier op het moment geen geld voor hebt?Daarom een aantal tips om slim te shoppen!

Creëer een overzicht
Maak een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Zo weet je wat je te besteden hebt of juist niet. Ook is het handig om een overzicht te maken van de spullen die je hebt. Kijk bijv. eens in je kledingkast of make-up stash. Heb je echt de zoveelste witte blouse of roze lipgloss nodig? Vaak is het antwoord nee. En door het dan niet te kopen, bespaar je ook weer geld. En dat geld kan je weer gebruiken voor iets anders dat je echt nodig hebt!

Kortingsacties
Erg slim om te doen is om de kortingsacties van je favoriete winkels in de gaten te houden. Dit kan je heel makkelijk doen via reclamefolder.nl. Hier vind je de reclamefolders van heel veel verschillende winkels en ben je altijd up-to-date van de nieuwste kortingsacties. Vaak heb je 2+1 gratis, 50% kortingacties of veel andere acties waarmee je geld kan besparen en dus slim kan shoppen! Persoonlijk een van mijn favorieten als het om slim shoppen gaat.

Sale
Houd je ogen goed open voor sale in winkels en markten. Ga eerst naar de rekken met opruiming in de winkels, voordat je naar de nieuwe collecties gaat. Zonde als je een soort gelijk item ook in de sale had kunnen krijgen! Vraag jezelf wel tijdens het winkelen af: “heb ik dit echt nodig?” Soms kun je al in de uitverkoop mooie jurkjes kopen voor de lente en zomer voor het jaar daarop. Of nog beter zelfs: kleding die je alle seizoenen kunt dragen. Pas wel op dat je je blut koopt aan goedkope dingen die je niet nodig hebt of niet zal dragen. En ten alle tijden geldt: bij twijfel, niet kopen! Zo voorkom je impulsinkopen en spullen die je eigenlijk niet nodig had. Ook een persoonlijke favoriet van mij is de sale, i love it!

Vergelijk

Iets dat altijd goed werkt is de prijzen van verschillende winkels met elkaar vergelijken. Zo kan je doekjes van Zwitsal kopen bij het Kruidvat, maar deze kan je veel goedkoper vinden bij de Action. Zelfde product, alleen voor een veel voordeliger prijs. Dit omdat de meeste producten uit het buitenland komen. Het enige verschil is dus de tekst op de achterzijde van de verpakking. Maar dit kan je bij veel meer winkels toepassen. Bespaart toch weer wat en is zeker weten slim shoppen!

Tweedehandswinkels
In tweedehandswinkels kun je mooie spullen kopen voor weinig. Ga eens langs een secondhand-shop in de buurt zodat jij de mooiste spullen als eerste kan bemachtigen. Op Tweedehandswinkelkledingwinkels.nl vind je een winkel bij jouw in de buurt.


Reacties

Populaire posts