Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie voor DIY voorjaar/pasen decoraties


Afbeeldingsresultaat voor lenteVanaf vandaag belooft het, volgens het weerbericht, dan toch echt al wat lente weer te gaan worden. En in de lente is het ook pasen. Daarom deel ik met jullie alvast wat DIY voorjaar en lente inspiratie. Want al is het buiten dan nog niet echt lente te noemen, dat wil nog niet zeggen dat je niet alvast de lente in huis kan brengen.


 
Voor op tafel kan je heel makkelijk zelf de lente in huis halen door lente en paasdecoraties samen te voegen op een decoratie schaal. Leuk is het dan om felle en vrolijke kleuren te gebruiken die perfect bij het voorjaar passen. Zoals bijv. geel, groen en blauw.

 
Ook kan je heel simpel het voorjaar in huis halen door paastakken en bloesemtakken in een vaas te zetten. Dit brengt de lente van buiten naar binnen. Zet ze wel in een vaas met water erin, anders verdrogen de bloesems voor ze uit kunnen komen. Daarbij kan je leuke paasdecoraties in de takken hangen om het er extra lente achtig uit te laten zien. Het staat erg leuk voor de pasen en ziet er ook nog eens mooi uit als de bloesemknoppen open gaan.

 
Wil je echt over de top voorjaar en pasen in huis, dan kan je alles ook combineren in een vaas. Dan neem je een aantal lente takken, paasdecoraties, lichtjes en bloemen. Super lente en paas achtig. en echt over de top.


En nu maar hopen dat het buiten dan eindelijk ook lente word!

Reacties

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!