Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie voor DIY voorjaar/pasen decoraties


Afbeeldingsresultaat voor lenteVanaf vandaag belooft het, volgens het weerbericht, dan toch echt al wat lente weer te gaan worden. En in de lente is het ook pasen. Daarom deel ik met jullie alvast wat DIY voorjaar en lente inspiratie. Want al is het buiten dan nog niet echt lente te noemen, dat wil nog niet zeggen dat je niet alvast de lente in huis kan brengen.


 
Voor op tafel kan je heel makkelijk zelf de lente in huis halen door lente en paasdecoraties samen te voegen op een decoratie schaal. Leuk is het dan om felle en vrolijke kleuren te gebruiken die perfect bij het voorjaar passen. Zoals bijv. geel, groen en blauw.

 
Ook kan je heel simpel het voorjaar in huis halen door paastakken en bloesemtakken in een vaas te zetten. Dit brengt de lente van buiten naar binnen. Zet ze wel in een vaas met water erin, anders verdrogen de bloesems voor ze uit kunnen komen. Daarbij kan je leuke paasdecoraties in de takken hangen om het er extra lente achtig uit te laten zien. Het staat erg leuk voor de pasen en ziet er ook nog eens mooi uit als de bloesemknoppen open gaan.

 
Wil je echt over de top voorjaar en pasen in huis, dan kan je alles ook combineren in een vaas. Dan neem je een aantal lente takken, paasdecoraties, lichtjes en bloemen. Super lente en paas achtig. en echt over de top.


En nu maar hopen dat het buiten dan eindelijk ook lente word!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!