Doorgaan naar hoofdcontent

Nooit meer een droge huid met Bio-oil

 
Zelfs nu het al een tijdje lente is, is het buiten af en toe nog steeds bar en boos weer. Zo kwam er van de week zelfs nog een hagelbui en een natte sneeuw bui voorbij. En wat bij mij echt typerend is met zulk weer, is een droge huid op mijn benen. Ik heb al best wat producten hiervoor geprobeerd, maar tot nu toe nog was er nog niet echt een product bij dat echt goed werkte. Dus afgelopen tijd testte ik Bio-oil en vandaag deel ik met jullie wat ik ervan vind!

 Bio-oil belooft gespecialiseerde huidverzorging te zijn bij:
  • Littekens
  • Huidstriemen
  • Pigmentvlekken en puistjes
  • Verouderde huid
  • Uitgedroogde huid
  • Dagelijkse huidverzorging
Dus echt een multi-functioneel product, want je kan de olie voor heel veel doeleinden gebruiken.
 
 
Zelf heb ik een tijdje de bio-oil getest op mijn benen en zelfs ook een paar keer voor mijn gezicht. Omdat ik toch wilde kijken wat de olie voor puistjes zou doen. En een voordeel aan deze olie vind ik dat deze een niet vette formule heeft, een soort droge olie. Waardoor deze dus totaal niet vet aanvoelt. Iets dat ik ideaal vind, omdat ik niet van vettige olie houd. Daarnaast trekt de olie ook nog eens erg snel in de huid in.

 
Zoals je al bij de ingredienten lijst kan zien, zitten er veel natuurlijke oliën in. Zoals goudsbloem, lavendel, rozemarijn en kamille olie. Dit zijn verzorgende, verzachtende en kalmerende oliën voor je huid. Alleen maar goed dus. Ook zit er in deze olie vitamine A & E.

 
De plastic flacon heeft een handige opening, waarmee je goed de hoeveelheid olie kan doseren. Zelf gebruik ik meestal een drupje voor mijn gezicht, dit is precies genoeg. Voor mijn benen gebruik ik iets meer, maar dat is ook logisch. De huid van mijn gezicht werd erg zacht door de olie en ik merkte dat puistjes zeker minder worden. Wel moet ik de olie alleen in mijn gezicht gebruiken als mijn huid daar ook wat aan de droge kant is, anders word mijn huid een beetje vet. Maar dat ligt aan mijn huid zelf, niet aan de olie. Voor mijn benen werkt de olie echt erg goed. Mijn benen zijn totaal niet droog meer en er zitten ook geen droge velletjes meer op. Voor mij is dit echt een erg fijn product om met kouder en winters weer te gebruiken.

 
En nog een leuk weetje, je kan deze olie ook als badolie gebruiken. Dus perfect voor als het weer winter word over een tijd!

Ik ben zelf erg te spreken over dit product, echt een topper! Werkt erg goed en is ook nog eens multifunctioneel. Daarnaast ruikt de olie ook nog eens heerlijk verzorgend. Dus ik kan jullie de Bio-oil zeker aanraden als je een bijv. een droge huid hebt.

Prijs: €12,15


Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Reacties

  1. Ik vind het wel jammer dat er ook nog veel synthetische toevoegingen zijn, buiten de natuurlijke om. Zelf gebruik ik Arganolie, dat is ook een droge olie maar dan zonder de toevoegingen/ Helpt bij mij ook perfect tegen een droge huid.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?