Doorgaan naar hoofdcontent

Nooit meer een droge huid met Bio-oil

 
Zelfs nu het al een tijdje lente is, is het buiten af en toe nog steeds bar en boos weer. Zo kwam er van de week zelfs nog een hagelbui en een natte sneeuw bui voorbij. En wat bij mij echt typerend is met zulk weer, is een droge huid op mijn benen. Ik heb al best wat producten hiervoor geprobeerd, maar tot nu toe nog was er nog niet echt een product bij dat echt goed werkte. Dus afgelopen tijd testte ik Bio-oil en vandaag deel ik met jullie wat ik ervan vind!

 Bio-oil belooft gespecialiseerde huidverzorging te zijn bij:
  • Littekens
  • Huidstriemen
  • Pigmentvlekken en puistjes
  • Verouderde huid
  • Uitgedroogde huid
  • Dagelijkse huidverzorging
Dus echt een multi-functioneel product, want je kan de olie voor heel veel doeleinden gebruiken.
 
 
Zelf heb ik een tijdje de bio-oil getest op mijn benen en zelfs ook een paar keer voor mijn gezicht. Omdat ik toch wilde kijken wat de olie voor puistjes zou doen. En een voordeel aan deze olie vind ik dat deze een niet vette formule heeft, een soort droge olie. Waardoor deze dus totaal niet vet aanvoelt. Iets dat ik ideaal vind, omdat ik niet van vettige olie houd. Daarnaast trekt de olie ook nog eens erg snel in de huid in.

 
Zoals je al bij de ingredienten lijst kan zien, zitten er veel natuurlijke oliën in. Zoals goudsbloem, lavendel, rozemarijn en kamille olie. Dit zijn verzorgende, verzachtende en kalmerende oliën voor je huid. Alleen maar goed dus. Ook zit er in deze olie vitamine A & E.

 
De plastic flacon heeft een handige opening, waarmee je goed de hoeveelheid olie kan doseren. Zelf gebruik ik meestal een drupje voor mijn gezicht, dit is precies genoeg. Voor mijn benen gebruik ik iets meer, maar dat is ook logisch. De huid van mijn gezicht werd erg zacht door de olie en ik merkte dat puistjes zeker minder worden. Wel moet ik de olie alleen in mijn gezicht gebruiken als mijn huid daar ook wat aan de droge kant is, anders word mijn huid een beetje vet. Maar dat ligt aan mijn huid zelf, niet aan de olie. Voor mijn benen werkt de olie echt erg goed. Mijn benen zijn totaal niet droog meer en er zitten ook geen droge velletjes meer op. Voor mij is dit echt een erg fijn product om met kouder en winters weer te gebruiken.

 
En nog een leuk weetje, je kan deze olie ook als badolie gebruiken. Dus perfect voor als het weer winter word over een tijd!

Ik ben zelf erg te spreken over dit product, echt een topper! Werkt erg goed en is ook nog eens multifunctioneel. Daarnaast ruikt de olie ook nog eens heerlijk verzorgend. Dus ik kan jullie de Bio-oil zeker aanraden als je een bijv. een droge huid hebt.

Prijs: €12,15


Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.