Essence LE Lights of Orient

Essence Lights Of Orient
Oriental beauty! Laat je door essence meevoeren op een spannende reis naar de wereld van 1001 Arabische Nachten met de nieuwe trend edition: lights of orient. Van half mei tot half juni draait het allemaal om de Oosterse cultuur met deze collectie van Essence. En laat ik alvast verklappen dat ik het een erg mooie collectie vind!




Essence Lights Of Orient1 Essence Lights Of Orient2

essence lights of orient eyeshadow palette – € 4,59

Licht en schaduw! Met dit oogschaduwpalet met zes warme tinten creëer je naar wens een subtiele of een intensere nude-look.. Met zijn kleine duo-applicator, geintegreerde spiegel en decoratief design is het palet een absolute must have. Verkrijgbaar in We ♥ Arabian Nights.
Essence Lights Of Orient3

essence lights of orient blush- € 3,39

Morgenrood! De twee kleuren poederblush met een zachte textuur in roze met het shimmer deel geeft een frisse teint voor een spannende woestijn tour. Verkrijgbaar in Princess Jasmines Choice.
Essence Lights Of Orient4 Essence Lights Of Orient5

essence lights of orient bronzer – € 3,39

Stralende zon! De bronzer met een Oosters patroon combineert een matte poeder met een glinsterend gouden poeder in de vorm van een zon om je bronzer naar wens mee te mengen. Verkrijgbaar in twee variaties. Voor een stralend bruine teint! Verkrijgbaar in Sunkissed Beauty en Oriental Beauty.
Essence Lights Of Orient7

essence lights of orient highlighter stick – € 3,99

Gouden gloed. Met de romige jumbo stick met goudglanzende pigmenten creëer je schitterende highlights op het gelaat. Snel en gemakkelijk aan te brengen dankzij de praktische vorm. Ideaal voor de trendy ‘strobing’ look. Verkrijgbaar in Golden Gate To Orient.
Essence Lights Of Orient8

essence lights of orient matt lipstick – € 2,59

Arabische nachten… Gewaagde rode tinten als trendy oxblood, intens paars en warm rozenhout met een matte afwerking zorgen voor de lippen met een echte glamfactor! De lipstick heeft een elegante, extra slanke vorm. Verkrijgbaar in Belly Dancing Queen, Princess Jasmines Choice en The Sultan’s Daughter.
Essence Lights Of Orient13

essence lights of orient Magic Eyeliner Pen – € 2,49

Mystic ogen! Vooral Oriental Cat Eyes, maar ook klassieke eyeliner en smokey eyes slagen met deze eyeliner pen met ronde, conische Vilten in mysterieuze zwarte punt. Verkrijgbaar in Aladdin Loves Cat Eyes.
Essence Lights Of Orient14

essence lights of orient eyebrow shaper – € 2,39

Geniale shaper. Deze slimme wenkbrauwpen in licht- of donkerbruin zorgt voor perfect gedefinieerde en gevormde wenkbrauwen. Met een slijpertje voor een scherpe punt en een sponsje om te blenden aan het uiteinde. Verkrijgbaar in Sunkissed Beauty en Oriental Beauty. 

Essence Lights Of Orient6

essence lights of orient nail polish – € 1,99

De kleuren van de orient. Goud en paars met metallic effecten, palissander en oxblood met hoogglans finish. Deze bijpassende tinten voor de nagels bieden langdurige kleur en een uitstekende dekking. Verkrijgbaar in Golden Gate To Orient, The Sultan’s Daughter, Princess Jasmines Choice en Belly Dancing Queen.
Essence Lights Of Orient9

essence lights of orient  body & cuticle tattoos – € 2,99

Body art. Gouden en turkooizen tattoos in verschillende sierlijke ontwerpen zorgen voor een wow-effect! In het bijzonder op een gebruinde huid! Verkrijgbaar in Magic Carpet Ride. Drie velletjes met een totaal van 56 tattoos.

Essence Lights Of Orient10

Essence lights of orient oriental body splash – € 2,99

Warme frisheid! De lichte bodyspray met een zomerse, bloemige geur geeft je een boost van frisheid op warme dagen. Verkrijgbaar in Genie a Bottle.
Essence Lights Of Orient11

Essence lights of orient oriental Blush Brush – € 2,99

Artifact. De bijzondere vorm van de kwast zorgt voor een precieze aanbrenging van blush. In het goud versierd met een oosters ornament. Een echte schoonheid om je blush mee aan te brengen Verkrijgbaar in a Whole New World.
Essence Lights Of Orient12
De Essence Lights of Orient is verkrijgbaar van half mei tot half juni bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Een erg mooie collectie, waar ik zeker weten wat items van ga aanschaffen! Zit er ook wat bij voor jullie?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?