Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - Perfect Touch Lip Color Sticks

 
Iedereen weet dat de Big Bazaar, naast de huis tuin en keuken spullen, ook make-up verkoopt voor weinig. Laatst konden jullie al in mijn shoplog zien dat ik o.a bij de Big Bazaar wat spullen had gekocht. Waaronder de Perfect Touch Lip Color Pens.

Perfect Touch is het huismerk qua make-up bij de Big Bazaar. Deze lijn bestaat uit best wel wat producten, zoals o.a lipsticks, nagellak en oogschaduw. Bijna alles is rond de prijs van een euro en sommige producten rond de twee euro . Scherp geprijsd dus, maar zegt dat ook wat over de kwaliteit ervan?

In het schap lagen deze lip color pens. Dit zijn lipstick in de vorm van een soort chubby stick. Zelf vind ik dit altijd erg handig werken. Ik koos drie kleuren uit die ik het mooist vond. Als ik het goed heb zijn er in totaal iets van 10 verschillende kleuren lip color pens.

De lip color pens zien er prima uit voor de prijs van €1,25 per stuk. Zwart met aan de bovenkant een gekleurd deel in de kleur van de lipstick zelf. Handig in je stash.

 
 
Ik koos voor de kleuren:
03 Lucky Lips - een fuchsia roze kleur
08 Soft Paradise - een nude roze kleur (een my lips but better kleurtje)
09 Happy Peach - een roze/peachy kleur

De lipsticks zijn creamy en brengen soepel aan. Ook blijven de lipsticks goed zitten en hebben een goede pigment op de lippen.
 
 
Ik vind dit erg goed lip color pens voor de prijs van €1,25. Dus als je bij de Big Bazaar komt, neem dan zeker een kijkje bij het make-up schap van Perfect Touch!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.