Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - Perfect Touch Lip Color Sticks

 
Iedereen weet dat de Big Bazaar, naast de huis tuin en keuken spullen, ook make-up verkoopt voor weinig. Laatst konden jullie al in mijn shoplog zien dat ik o.a bij de Big Bazaar wat spullen had gekocht. Waaronder de Perfect Touch Lip Color Pens.

Perfect Touch is het huismerk qua make-up bij de Big Bazaar. Deze lijn bestaat uit best wel wat producten, zoals o.a lipsticks, nagellak en oogschaduw. Bijna alles is rond de prijs van een euro en sommige producten rond de twee euro . Scherp geprijsd dus, maar zegt dat ook wat over de kwaliteit ervan?

In het schap lagen deze lip color pens. Dit zijn lipstick in de vorm van een soort chubby stick. Zelf vind ik dit altijd erg handig werken. Ik koos drie kleuren uit die ik het mooist vond. Als ik het goed heb zijn er in totaal iets van 10 verschillende kleuren lip color pens.

De lip color pens zien er prima uit voor de prijs van €1,25 per stuk. Zwart met aan de bovenkant een gekleurd deel in de kleur van de lipstick zelf. Handig in je stash.

 
 
Ik koos voor de kleuren:
03 Lucky Lips - een fuchsia roze kleur
08 Soft Paradise - een nude roze kleur (een my lips but better kleurtje)
09 Happy Peach - een roze/peachy kleur

De lipsticks zijn creamy en brengen soepel aan. Ook blijven de lipsticks goed zitten en hebben een goede pigment op de lippen.
 
 
Ik vind dit erg goed lip color pens voor de prijs van €1,25. Dus als je bij de Big Bazaar komt, neem dan zeker een kijkje bij het make-up schap van Perfect Touch!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?