Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE Zensibility

Catrice Zen
Zen staat voor bewust leven. Deze levenshouding wordt ook weerspiegeld in het modebeeld voor komend seizoen. Het beeld: elegant purisme, kleuren die rust en kracht uitstralen, vloeiende kimono cuts en subtiel vallende stoffen met bloemenprints. Met de nieuwe Zensibility collectie van Catrice beleven we van half mei tot en met half juni 2016 de Zen spirit.
Catrice Zen4

Catrice ZENSIBILITY Quattro Eye Shadow – € 4,99

De kracht van rust. Vier hooggepigmenteerde poederoogschaduws in een stijlvol, zwart doosje met bamboedessin. Met de grijs- en rosétinten in mat of subtiel glanzend creëer je harmonieuze kleurovergangen. Natuurlik zijn ze ook individueel aan te brengen voor een subtiele look. Verkrijgbaar in Ease And Comfort.
Catrice Zen3

Catrice ZENSIBILITY Bouncy Blush – € 3,99

Beauty in harmonie. Deze blush heeft een poeder-gel textuur die zorgt voor een natuurlijk  kleurresultaat. Poederachtig, zacht en romig. Deze textuur smelt praktisch samen met de huid en geeft oriëntaalse roze-rode wangen. Desgewenst kan de kleurintensiteit worden verhoogd door meerdere laagjes aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Moment CaptuRED.

 Catrice Zen6

Catrice ZENSIBILITY Lip Geisha – € 3,99

Geisha Glam. De kegelvormige lipstick heeft een matte finish. Intens rood trekt de aandacht naar de lippen en zorgt voor een krachtig contrast met het rustige kleurschema van de Limited Edition. De lipstick heeft een unieke vorm en is een ware eye-catcher. Verkrijgbaar in REDiant Energy Catrice Zen7

Catrice ZENSIBILITY Eye Line-Art Pen – € 3,59

Dot Design. Een eyeliner met een extravagante triple ball tip. De unieke vorm van de vilten tip zorgt voor een nauwkeurige applicatie van stippen en lijnen, maar ook van individuele kunstwerkjes. De hooggepigmenteerde, langhoudende zwarte kleur is ideaal voor cat eyes en artistieke eyeliner creaties. Verkrijgbaar in Black.
Catrice Zen2

Catrice ZENSIBILITY Nail Lacquer – € 3,59

Hedendaagse kalligrafie. Fris lichtblauw, warm grijs, twee roze nuances en felrood – dat zijn de vijf kleuren nagellak van de Limited Edition. De formule van de Nail Lacquers staat voor professionele dekking, houdt lang en biedt een finish naar wens, met of zonder effect. De professionele penseel zorgt voor een eenvoudige, applicatie. De unieke kalligrafiepotjes inspireren ongetwijfeld om bijzondere nagelmeesterwerkjes te creëren. Verkrijgbaar in Turqouisensai, Greatly Greyish, Sheer Silence, Zensible Rose en REDiant Energy.
Catrice Zen8

Catrice ZENSIBILITY Blending Eye Shadow Brush – € 2,99

Deze oogschaduwkwast met lange steel is geïnspireerd door de kunst van de kalligrafie en heeft zachte, afgeronde compacte haartjes. Ideaal voor het aanbrengen en blenden van poederoogschaduw.
Catrice Zen5

Catrice ZENSIBILITY Brush Bag – € 4,99

Zen cultuur. Een etui voor kwasten met een artistiek bamboedessin en een speciale oriëntaalse wikkeltechniek om te sluiten. Met individuele vakjes voor het professioneel en veilig opbergen van verschillende borstels en kwasten. Ideaal voor als je onderweg bent. Het ontwerp spreekt voor zich: elegant zwart met een rosé binnenkant.

 Een mooie en natuurlijke collectie, maar niet echt een waarvan ik denk 'wauw, dat wil ik kopen'.
 De collectie is vanaf half mei tot en met half juni te koop in Nederland en België.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?