Doorgaan naar hoofdcontent

Hobbyshoplog Action & Kruidvat

 
Omdat ik wel weer wat nieuwe hobby en DIY spullen kon gebruiken, ging ik naar de Action om deze te kopen. In de folder van het kruidvat had ik gezien dat ze daar ook wat hobbyspullen verkochten, dus ook daar nam ik een kijkje. Kijk mee naar wat ik allemaal voor hobbyspullen heb geshopt!


 
De totale 'buit' bij elkaar. En ik ben toch echt maar bij twee winkels geweest. Ik ben in ieder geval weer goed geslaagd voor nieuwe hobbyspullen.

Action

 
Dit kocht ik in totaal bij de Action. Naast een aantal hobby spullen kocht ik ook nog wat andere dingen. Want zo gaat dat nu eenmaal als je naar de Action gaat, want vaak neem je dan ook nog wat andere dingen mee.
 
 
Allereerst de random dingen die ik kocht bij de Action. Ik kocht het Max & More contour palette, waar ik al veel over had gehoord en best benieuwd naar was geworden. Dan twee paar oorbellen voor, inmiddels al geweest, koningsdag. En als laatste een pakje van drie rolletjes afvalzakjes.
 
 
Bij de hobbyspullen vond ik deze leuke stempels. Er waren veel verschillende soorten. Deze vond ik de leukste. Daarnaast kocht ik ook een setje met stempelkussentjes in verschillende kleuren, maar deze zijn niet echt een succes. Er komt maar weinig kleur vanaf. Wel jammer, want het was toch wel leuk geweest als de kleur ook echt zo fel was geweest.

 
Bij de rollen lint lagen deze rollen met studs op lint. Erg leuk en naderhand heb ik er nog een rolletje bij gekocht met grotere studs.
 
Voor het maken van kaarten kocht ik twee boeken met kaart karton met verschillende motieven. De blauwe variant is met een marine thema en de roze is met bloemen en vogels. Ook kocht een nog een klein schaartje erbij.

Kruidvat

 
Bij de kruidvat verkopen ze soms weleens hobby spullen. Deze had ik rond de kerst ook gekocht met kerstpatroon. Alleen waren de hobbyspullen niet bij elke kruidvat bij mij in de buurt te vinden, dus het was nog best even zoeken.

 
Dit gedessineerd papier heeft een leuk zomers printje en aangezien ik alleen maar basic kleuren papier had en papier met kerstpatroon erop, is dit wel een leuke aanvulling. Zo zit er papier in met vlinders, flamingo's en ananasjes.

 
Van dezelfde soort patronen kocht ik ook de papierblokken. Dit papier heeft dus het zelfde patroon, maar is dikker. Ideaal voor kaarten met een zomers tintje.
 
 
 En als laatste van deze shoplog kocht ik ook nog twee pakjes washi tape in zomerse kleurtjes. En een pakje kleine stempels met vlinders, vogels en bloemen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik voor hobby spullen heb geshopt. Waar kopen jullie je hobby spullen? Ik meestal bij de Action, het kruidvat en de Hema.

Reacties

  1. Ik koop mijn hobbyspullen vooral bij de Action en dan kom ik met te veel thuis haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Waarom het leuk is dat de zomer voorbij is...

Yes, de zomer is eindelijk voorbij. De herfst is mijn favoriete seizoen, op de winter na dan. Heerlijk weer de herfst en straks de winter. En omdat ik er zo blij mee ben, maar waarschijnlijk sommigen van jullie niet, een aantal redenen waarom het leuk is dat de zomer voorbij is!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!