Doorgaan naar hoofdcontent

My little garden - Moestuin update #2


Op 30 Maart liet ik jullie het begin van mijn moestuin zien. Het weer is de laatste tijd niet erg fantastisch geweest, zo ook niet voor een moestuinje. Het is nu beter weer en laten we hopen dat het zo blijft. Want inmiddels zijn we iets meer dan een maand verder en was het tijd voor een update van mijn moestuintje.

Mijn bonenplantjes zijn de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid en hebben veel nieuwe bladeren erbij gekregen. Er zitten nog geen boontjes of bloemetjes aan, maar dat duurt ook nog wel een tijdje.

Mijn worteltjes groeien al goed, nouja in ieder geval het loof boven de grond dan. Het worteltje is nog in geen velden of wegen te bekennen. Het loof van de radijsjes is ook al goed gegroeid.

Inmiddels is mijn andijvie en broccoli door het iets beter weer ook aan een groeispurtje begonnen. Maar het duurt nog wel even voor deze groot genoeg zijn.

De andere bak met bonen. Ook deze groeien best goed. Nu zijn bonen toch geen lastige planten om te onderhouden en groot te krijgen. Eigenlijk heb ik dit jaar denk ik iets teveel bonen gezaaid. Oeps, volgend jaar maar een paar minder zaaien.
En dan heb ik ook nog twee bakken met bietjes. Niet echt mijn favoriete groentes, eigenlijk helemaal niet. Maar ik vond het leuk om te kijken of dit ook zou gaan lukken. En mijn vader en moeder lusten wel bietjes. Dus dat is ook weer opgelost als de bietjes groot genoeg zijn. De bladeren groeien in ieder geval goed.

De tweede bak met bietjes.

Het begin van mijn komkommerplant. Een komkommerplant heeft best wel wat warmte nodig. Dus laat de lente en de zomer maar komen. Gaan mijn planten eens een keer ook goed groeien.


Ook mijn tomatenplantjes hebben te lijden gehad van het koude weer. Zo heeft een van de plantjes het loodje gelegd en willen twee andere amper groeien. Maar ze houden moedig stand. Alleen een tomatenplant groeit erg goed. Omdat het toch nog een plekje over was heb ik er een bietenplantje ingedaan. Alleen deze groeit ook amper.

Dit is de enige tomatenplant die echt goed groeit. Hopelijk gaan de andere ook nog groeien en heb ik uiteindelijk toch nog drie tomatenplanten. Als het warmer word en blijft zal dit misschien toch gebeuren.

En hetgeen dat echt heel goed groeit is mijn sla. Deze is eigenlijk alweer te groot geworden voor de pot waar het in zit. 

Het merendeel van mijn moestuintje groeit al erg goed en is al best groot geworden. Hopen dat het zulk goed weer blijft en hopen dat het nog wel wat warmer weer word.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?