Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - overzet zonnebril voor brildragers

 
 Als je brildragend bent en deze de hele dag nodig heb, is een zonnebril vaak geen optie. Je kan natuurlijk een zonnebril op sterkte nemen. Maar dan moet je wel vaak wisselen met je gewone bril en je zonnebril. Zelf zie ik dit niet zitten, maar wilde ik wel altijd een zonnebril. Is in de lente en zomer toch wat fijner, dan wanneer je de hele tijd last van het felle zonlicht in je ogen heb. Kruidvat komt met de oplossing, een overzet zonnebril voor brildragers!


 
De over zet zonnebril is in twee varianten te koop. Geheel zwart of een bruin gevlekt montuur. Zelf heb ik de bruin gevlekte. De zonnebril kost €4,99 en is categorie 3. Categorie 3 betekent dat deze ook uv straling tegenhoudt. De zonnebril heeft ook aan de zijkant een klein zonnebril glaasje zitten, zodat je ook van de zijkant geen last hebt van de zon. Natuurlijk kan je deze zonnebril ook gebruiken als je geen bril draagt. Maar bij als je brildragend bent, valt deze precies over je bril heen. En kan je dus zowel je eigen bril als je zonnebril ophouden.
 
 
Zelf heb ik een bril voor de gehele dag en dan is deze overzet zonnebril wel een uitkomst. En als je bijv. in een winkel binnenloopt kan je de zonnebril ook heel makkelijk even boven op je hoofd schuiven. 
 
 
En zo ziet de zonnebril er in 'actie' uit. Ik vind de zonnebril erg fijn en op een zonnige dag heb je geen last van fel licht van de zon. Ook niet van de zijkant door de kleine glazen die daar zitten. Het enige is dat de zonnebril bij mij een beetje te groot is. Dit merk ik omdat deze een beetje wegzakt op mijn neus. Het had dus handig geweest als er meerdere maten waren geweest. Maar hier kan ik heel simpel wat aan doen door een klein beetje siliconen op de neusvleugels van de zonnebril te doen. 

Een prima overzet zonnebril voor €4,99.

Dragen jullie zelf, als jullie brildragend zijn, een zonnebril op sterkte of lijkt een overzet zonnebril wel wat?

Reacties

  1. Ik heb beide, een overzetexemplaar en eentje op sterkte en draag ze afwisselend. Een overzetexemplaar moet je trouwens wel passen voordat je hem koop want niet elke overzetbril past even fijn over elk montuur heen, er is niet echt een universeel en altijd passend model zeg maar. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het eerst passen van een overzetexemplaar is inderdaad wel een handig idee. Wat die ik nu heb is toch wel een tikje aan de grote kant. Denk dat ik binnenkort er maar een ga aanschaffen die ik wel van te voren heb gepast. Bedankt voor de tip!

      Verwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.