Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - nepwimpers opbergen in pillendoosje

 

 Ik heb vandaag voor jullie een erg handige opbergtip voor nepwimpers in je stash. Als je je nepwimpers bewaard in de doosjes waarin je ze koopt, dan neemt dit vaak veel ruimte in. Maar ik heb een oplossing die juist ruimte bespaart.


 
Berg je nepwimpers op in een pillendoosje. Inderdaad, die doosjes waar je normaal medicijnen in doet. Je hebt de platte medicijndoosjes, deze zijn te koop bij o.a Xenos en de Action. De pillendoos waarin ik mijn nepwimpers opberg is juist een torentje. En neemt dus nog minder ruimte in beslag dan de platte pillendoos. Dit omdat dit torentje juist alle bakjes op elkaar heeft, in plaats van naast elkaar. De variant die ik heb was het pillendoosje dat mijn oma altijd gebruikte voor haar medicijnen en is bij de Apotheek gekocht. En is ook een stukje duurdere dan die van de Xenos of Action. En ik gebruik deze nu voor mijn nepwimpers. Vakjes goed schoon gemaakt en nepwimpers erin.

Nog een tip. Leg onder je nepwimpers kleine kaartjes met daarop de namen van de nepwimpers. Of plak deze op het dekseltje. Zelf heb ik dit niet gedaan, maar is wel handig als je exact wilt weten welke nepwimpers je opdoet, voor bijv. een tutorial.


Lijkt jou dit wat of bewaar je je nepwimpers liever in de doosjes?

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!