Doorgaan naar hoofdcontent

Action Anti-Venom Set

 
Als je in de zomer op vakantie gaat, is het altijd handig om goed voorbereid op reis te gaan. En dan mag een anti-gifset ook niet ontbreken. Want insecten zijn er nu eenmaal ook op je vakantieadres. En als je dan gestoken word door een bij of een teek op je arm hebt, is het handig om een anti-gifset bij de hand te hebben. Maar ook al ga je niet op vakantie, dan is het gewoon handig om deze in huis te hebben. Ik vond deze anti-gifset bij de Action.
 
De set zit in een compacte plastic box. Deze is vrij stevig en kan dus wel tegen een stootje als je deze in je tas hebt zitten. Hoewel deze box vrij compact is, zit er toch alles in wat je nodig gaat hebben bij een insecten of tekenbeet.

 
In de anti-gifset zitten een tekentang, een antigifspuit en verschillende kapjes voor de anti-gifspuit. Eigenlijk een heel complete set dus. De set is voor beten van teken, mieren, spinnen, muggen, bijen en wespen. Dus kort gezegd is de set voor beten tegen alle insecten die je kunnen bijten.
 
Als je de box opent zie je als eerste een boekje met informatie erin hoe je de tekentang en de anti-gifspuit moet gebruiken. Het is handig als je van te voren dit boekje doorleest zodat je weet hoe je alles moet gebruiken. Want mocht je deze set ineens moeten gebruiken, dan hoef je niet nog eerst eens op te zoeken hoe het werkt. Wel zo slim en handig dus om het eerst door te lezen.

De tekentang is het gele tangetje. De anti-gifspuit is de blauwe en heeft verschillende opzetstukjes. D ene beet van een insect is nu eenmaal groter dan de ander. Het is de bedoeling dan wanneer je de anti-gifspuit moet gebruiken je eerst het juiste opzetstukje erop zet, de bovenkant van de spuit omhoog trekt en deze dan op de beet zet. Vervolgens duw je de bovenkant naar beneden, waardoor de spuit dus vacuum gaat trekken en het gif it de beet komt. 

Een erg handige set om bij je te hebben,of je nu op vakantie gaat of niet. En bij de Action kost deze set maar rond de €2,-. Handig om bij je te hebben, al hoop je dat je deze set nooit hoeft te gebruiken.Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?