Action Anti-Venom Set

 
Als je in de zomer op vakantie gaat, is het altijd handig om goed voorbereid op reis te gaan. En dan mag een anti-gifset ook niet ontbreken. Want insecten zijn er nu eenmaal ook op je vakantieadres. En als je dan gestoken word door een bij of een teek op je arm hebt, is het handig om een anti-gifset bij de hand te hebben. Maar ook al ga je niet op vakantie, dan is het gewoon handig om deze in huis te hebben. Ik vond deze anti-gifset bij de Action.
 
De set zit in een compacte plastic box. Deze is vrij stevig en kan dus wel tegen een stootje als je deze in je tas hebt zitten. Hoewel deze box vrij compact is, zit er toch alles in wat je nodig gaat hebben bij een insecten of tekenbeet.

 
In de anti-gifset zitten een tekentang, een antigifspuit en verschillende kapjes voor de anti-gifspuit. Eigenlijk een heel complete set dus. De set is voor beten van teken, mieren, spinnen, muggen, bijen en wespen. Dus kort gezegd is de set voor beten tegen alle insecten die je kunnen bijten.
 
Als je de box opent zie je als eerste een boekje met informatie erin hoe je de tekentang en de anti-gifspuit moet gebruiken. Het is handig als je van te voren dit boekje doorleest zodat je weet hoe je alles moet gebruiken. Want mocht je deze set ineens moeten gebruiken, dan hoef je niet nog eerst eens op te zoeken hoe het werkt. Wel zo slim en handig dus om het eerst door te lezen.

De tekentang is het gele tangetje. De anti-gifspuit is de blauwe en heeft verschillende opzetstukjes. D ene beet van een insect is nu eenmaal groter dan de ander. Het is de bedoeling dan wanneer je de anti-gifspuit moet gebruiken je eerst het juiste opzetstukje erop zet, de bovenkant van de spuit omhoog trekt en deze dan op de beet zet. Vervolgens duw je de bovenkant naar beneden, waardoor de spuit dus vacuum gaat trekken en het gif it de beet komt. 

Een erg handige set om bij je te hebben,of je nu op vakantie gaat of niet. En bij de Action kost deze set maar rond de €2,-. Handig om bij je te hebben, al hoop je dat je deze set nooit hoeft te gebruiken.Reacties

Populaire posts