Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice Contouring Palette

 
Heel veel merken hebben tegenwoordig wel een contouring palette in hun assortiment. Laatst liet ik jullie al het contouring palette van Max & More zien. En ook Catrice heeft, inmiddels alweer een tijdje, een contouring palette in het assortiment. Waar die van de Action een poeder contouring palette is, is deze van Catrice een cream variant. Ben je benieuwd of ik over deze net zo tevreden ben als over die van Max & More? Lees dan snel verder! 
Het contouring palette van Catrice ziet er vrij basic uit. Door het transparante deksel kan je de contour kleuren al zien zitten. Eerlijk gezegd ziet het palette er vrij goedkoop uit. Ik vond het palette van Max & More er beter uitzien. En dat terwijl dit contour palette van Catrice € 3,99 kost.

Op de achterkant van het palette staat aangegeven hoe je het palette kan gebruiken. Heel duidelijk zijn de kleuren niet aangegeven. In ieder geval is plaatje 1 voor het contouren met de bruine tinten en het tweede plaatjes voor het highlighten met de lichtere tinten.
 
Het palette heeft een redelijk goede pigmentatie. Deze is in ieder geval goed genoeg om mee te kunnen contouren en te kunnen shapen. De eerste kleur is een koele bruin tint en de tweede kleur is een warme bruin tint. Dit zijn matte contour kleuren. De derde kleur is voor mij huidkleurig en koeler en de vierde kleur is een gelige en warme kleur. Deze zijn beide matte highlighter kleuren. De vijfde en laatste kleur is een glanzende highlighter. De glanzende highlighter ziet er erg mooi uit.

 
De creamy tinten zitten tussen romig en droog in, maar zijn hierdoor juist erg fijn om mee te werken. Doordat ze niet te romig zijn, maar ook niet te droog, blijven ze erg goed zitten en geeft het ook een heel mooi effect. Heel subtiel en niet te aanwezig.

Een erg fijn contour palette, al moet je wel van creamy producten houden. Ik heb meestal liever poeders, alhoewel deze ook wel erg fijn werken.
Prijs: € 3.99

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?