Doorgaan naar hoofdcontent

Etos lipstick (Dupe Alert!!)

 
Lipstick is toch wel een van mijn favoriete make-up producten. Etos heeft een tijdje geleden hun lipsticklijn vernieuwd. Ze hebben nu een mat zwarte huls en ik kan jullie ook alvast verklappen dat er heel wat mac dupes tussen de vernieuwde Etos lipsticks zitten!
De lipsticks zien er erg mooi en strak uit met hun matzwarte huls. Ik vind dit er stukken mooier uitzien dan hoe de lipsticks er voorheen uitzagen.

 
Ik kocht twee van de lipsticks die gelijk ook een mac dupe zijn. Nu heb ik deze lipsticks zelf niet met die van mac kunnen vergelijken, omdat ik geen mac lipsticks heb. Maar ik heb al van veel mensen gehoord dat het exacte dupes zijn. Alleen maar fijn dus.

Zelf kocht ik twee lipsticks in:
Candy crush (dupe van mac candy yum yum)
Sensual nude (dupe van mac creme de nude)

 
Candy Crush is een fel roze kleur en Sensual Nude een warme bruinige nude kleur.

 
De lipsticks zijn vrij romig en cream lipsticks. De dekking is echt erg goed en de lipsticks blijven ook nog eens goed zitten. Ik vind de kleuren erg mooi en het is zeker erg leuk dat het exacte dupes zijn van mac lipsticks. Overigens zitten er bij de Etos lipsticks nog meer dupes van mac lipsticks tussen. Dus zeker de moeite waar om eens een kijkje bij het lipstickschap van het etos huismerk make-up te kijken!
 
Ik vind de lipsticks erg fijn en ga zeker kijken voor nog een paar andere kleuren. En voor €2,99 zijn ze ook nog eens zeer goed betaalbaar, zeker gezien de kwaliteit die je voor die budget prijs krijgt!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?