Doorgaan naar hoofdcontent

Mening - Het probleem van online winkelen

 
Tegenwoordig hoor je veel op tv en op het internet dat er winkels failliet gaan. En er dus steeds meer winkels uit het straatbeeld verdwijnen. Een dagje shoppen word dan toch wel minder leuk. Dit ontstaat door het probleem dat online shoppen betekent.

Nu zal ik zelf niet beweren dat ik nog nooit wat online gekocht heb. Ook ik bestel wel eens wat online en dan met name bij Pixum. Een heel enkele keer heb ik iets bij de H&M besteld. Maar deze bestelling kwam in zo'n slechte conditie aan, dat ik dit geen tweede keer heb gedaan.

Zelf vind ik het jammer dat er veel winkels uit het straatbeeld verdwijnen. Zo kopen heel veel mensen bijna al hun spullen online. Maar ik ga veel liever naar een fysieke winkel toe. Zo kan je de kleding wel passen en weet je zeker dat deze goed zit en hoef je het niet weer te retourneren. Ook mijn spullen voor mijn camera's koop ik liever in een fysieke winkel dan online. Op deze manier weet ik dan dat het daadwerkelijk het juiste is wat ik nodig heb, het werkt en het heel thuis aankomt. En met online elektronica bestellen is dit altijd maar afwachten.

Dus kort gezegd, mijn voorkeur gaat uit naar een fysieke winkel. Ook gewoon omdat ik het leuker vind om rond te snuffelen tussen alle spulletjes in de winkels op zoek naar leuke dingen. Maar voor foto's is het wel handig om deze online te bestellen.

Wat vind jij? Koop je liever online of ga je ook graag naar een fysieke winkel?

Reacties

  1. Ik koop liever online, is een stuk praktischer met 2 kinderen onder de 2 jaar. Dan wordt fysiek winkelen een soort van survivallen��

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?