Doorgaan naar hoofdcontent

Freedom Pro Blush & Highlight palette

 
Net als het Freedom Pro Cream & Highlight palette kocht ik ook een blush palette toen deze in de aanbieding waren bij het Kruidvat. Deze keer laat ik jullie het Freedom Pro Blush & Highlight palette. In dit palette zitten 6 warme blushes en twee highlighters.


 
Net als het highlighter palette heeft ook het blush palette een glanzend zwarte verpakking met witte opdruk. Blijft er toch mooi uitzien, al zie je wel snel vingerafdrukken op het palette. Maar het gaat om de binnenzijde, niet waar?

 
Ook dit palette heeft weer een grote spiegel in de deksel. Deze is gemakkelijk te gebruiken als je het palette mee op reis heb en geen losse spiegel bij de hand hebt. Of als je even snel je blush wilt aanbrengen.

 
Aan beide zijde zitten drie blushes en in het midden twee highlighters. Ik vind het zo op het gezicht erg mooie kleuren, al lijken sommige kleuren wel erg oranje ondertonen te hebben. En meestal staan deze mij niet zo goed. We zullen het zien bij de swatsches.

 
De bovenste foto is de linker rij blushes. Vooral de eerste kleur vind ik erg mooi. De middelste zijn de highlighters, die ik echt prachtig vind. En die je ook nog prima als shimmery blush zou kunnen gebruiken, als je daarvan houdt. De derde is de rechter rij blushes. Deze hebben toch wel iets oranje in zich. De eerste vind ik ook van deze rij de mooiste kleur. In ieder geval zijn alle blushes en highlighters in dit palette erg goed gepigmenteerd.

 
Een erg mooi palette met warme blushes en werkelijk twee prachtige highlighters. En voor de prijs zeker meer dan waard!

Prijs €8,-

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?