Catrice LE Contourious


Catrice Contourious
Contouren is nu helemaal hip en je kan er niet meer om heen. Catrice maakt slim gebruik van deze trend en maakt er een hele limited edition van. Vanaf half augustus tot half september heeft Catrice een hele limited edition met alles voor het contouren.Catrice Contourious1

Catrice Contouring Cream Palette – € 2,35

Perfecte mix. De twee matte, crèmige tinten kunnen gecombineerd worden voor een enkele tint of apart worden gebruikt om lichte of donkere accenten aan te brengen. Door het geïntegreerde spiegeltje is dit palette perfect om mee te nemen in je handtas. Verkrijgbaar in Each & Every Cream.
Catrice Contourious2

Catrice Contouring Strobing Duo Highlighter – € 2,35

Reflecties. Deze fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht en/of hals. Verkrijgbaar in Strobing Surpreme.
Catrice Contourious3

Catrice Contouring Brow Shaper – € 1,41

Perfecte vorm. Vul direct eventuele onvolkomenheden in je wenkbrauwen met deze extra dunne Brow Shaper. Met het kwastje aan het andere uiteinde van het penseel breng je je wenkbrauwen in vorm voor de perfecte look. Verkrijgbaar in PrecEYES Ash en PrecEYES Brown.
Catrice Contourious4

Catrice Contouring Highlighting Stick – € 1,88

Ongelimiteerde glans. Een crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. Geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid. Verkrijgbaar in Gentle Glow.
Catrice Contourious5

Catrice Contouring Sculpting Powder Palette – € 2,35

Highlight, Blush en Contour: twee poeder paletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid. Verkrijgbaar in Pale Perfectionist en Almond Architect.
Catrice Contourious6

Catrice Contouring Lip Contour & Colour – € 2,16

Lippen om van te dromen. Twee producten in één verpakking: de matte lipliner geeft een perfecte omlijning en kan gebruikt worden om je lippen in te kleuren en de lipgloss geeft een glanzende finish. Donker rosé-nude en rosewood zijn perfect voor iedere look. Verkrijgbaar in Nude and Rosewood.
Catrice Contourious7

Catrice Contouring Brush – € 2,16

Kwaliteit voor iedere dag. Highlight en contour met slechts één tool. De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht. Bijvoorbeeld voor het contouren van de neus.

Ik vind het zeker een erg leuke collectie, waarvan ik zeker een aantal producten ga aanschaffen. Al vraag ik mij wel af of dit de juiste prijzen zijn die in het persbericht stonden. Want anders is Catrice ineens wel erg goedkoop geworden. Nou ja, we zullen het zien. De Catrice Contourious collectie is vanaf half augustus tot en met half september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Reacties

Populaire posts