Doorgaan naar hoofdcontent

Live, Life and Dream bestaat 5 jaar!

Afbeeldingsresultaat voor 5 jaar

Hiep Hiep Hoera!!
Live, Life and Dream bestaat vandaag precies vijf jaar!
Ik weet nog dat ik net begon met bloggen en inmiddels zijn we alweer vijf jaar verder!

Inmiddels is mijn blog van een beautyblog naar een persoonlijke blog veranderd met veel meer verschillende onderwerpen en behoorlijk gegroeid de afgelopen 5 jaren.
Zowel met samenwerkingen als met bezoekers en artikelen.

Ik ben echt ontzettend blij met alle leuke samenwerkingen die ik de afgelopen vijf jaar heb mogen doen en wil hier dan ook alle bedrijven, merken en pr-mensen hartelijk voor bedanken.
En natuurlijk vergeet ik ook mijn bezoekers niet, ook jullie bedankt voor het elke keer weer op mijn blog te komen kijken voor mijn artikelen.
Iedereen van <3 bedankt!!!

En op naar nog vele jaren Live, Life and Dream!!

Reacties

 1. Wow 5 jaar jeetje, super gaaf dat je al zolang blogt! Gefeliciteerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd zeg! Dat is een hele tijd! Op naar nog eens 5 :)
  Liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de felicitaties!! En inderdaad op naar nog eens 5 jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!