Doorgaan naar hoofdcontent

Trend van het moment - Glitters onder je ogen

Afbeeldingsresultaat voor glitter tearsEr is weer een nieuwe, en vrij aparte, trend opgedoken in beautyland. Glitter tears, oftewel glitters in 'traanvorm' onder je ogen, zijn helemaal hip. De glitter trend kent geen regels, het enige is dat de glitter worden aangebracht onder de ogen. Dit kan op een subtiele of op een dramatische manier. 

Afbeeldingsresultaat voor glitter tears 
 Deze is nog vrij subtiel, met een diamant in druppelvorm onder het oog. 

 https://zirena.mx/blogs/zirena-blog/91526915-glitter-tears-la-ultima-tendencia-en-maquillaje
 Maar het kan ook veel opvallender en dramatischer, zoals deze looks.

 https://www.youtube.com/watch?v=rxtJUI3BwiQ
Deze is ook vrij subtiel met de fijne glitters.

Zelf zou ik nooit glitter tears maken bij mijn ooglook. Ik ben gek op glitters, maar dit is totaal niet mijn ding. Zo vind ik de laatste look erg mooi, maar dan zonder de glitter tears. Wat wel mooi zou kunnen zijn, en wat toch een beetje in de buurt komt van deze trend, is een glitter lijntje onder je ogen. Opvallend, maar niet zo opvallend als de glitter tears. Nee, geen trend voor mij.


Wat vind jij van deze trend? Leuk of kan die niet snel genoeg voorbij zijn?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?