Wel of niet herkenbaar in beeld

camera drawing retro - Google Search:


 Wel of niet herkenbaar in beeld, toch wel een grote keuze die je zelf moet maken als je begint met bloggen. Iedereen kan je immers zien wie je bent en anoniem zijn is er dan niet meer bij. Maar wat is nu het beste wel of niet herkenbaar in beeld?



Toen ik zelf net begon met bloggen, besloot ik dit anoniem te doen. Ik wilde nog niet zelf met mijn gezicht in beeld, zowel niet op foto's als op video's. Na een jaar besloot ik mijn video's in te spreken en af en toe maakte ik op mijn blog een ooglook of liplook foto. Maar nooit met mijn gezicht in beeld. Na een jaar of twee besloot ik om het er toch maar op te wagen en mijn foto aan de zijkant op mijn blog te plaatsen. En om het toen maar in een keer goed te doen, maakte ik een video waarbij ik ook zelf in beeld kwam. Ik weet nog dat ik dit best eng vond om te doen. Want mensen zullen je immers gaan herkennen.

Nu een paar jaar later ben ik blij dat ik toch de beslissing heb genomen om ook herkenbaar in beeld te komen. Je bezoekers hebben dan een gezicht bij de blog en de video's en het is allemaal veel persoonlijker. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik nog steeds niet zo'n fan ben om van bijv. een look full-face foto's te maken. Ik vind het fijner om voor een video in beeld te zijn, alhoewel ik hier ook liever achter de camera ben dan ervoor. Ik heb er toch nooit zo van gehouden om een camera op je gericht te hebben. Maar ik moet wel zeggen dat ik het steeds fijner vind om mijn video's op een de manier van vloggen te maken. Dus niet alles strak in het gelid voor de video, maar gewoon alles wat op een lossere manier. Zoals je al kon zien in mijn vorige video. Werkt voor mij stukken fijner.

Wat vinden jullie. Wel of niet herkenbaar in beeld?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?