Essence & Catrice nagellak reviewMet de assortimentsupdate voor deze herfst en winter zijn er naast nieuwe make-upjes, ook nieuwe nagellakjes in de assortimenten van Essence en Catrice gekomen. Een aantal nieuwe kleurtjes, maar ook een aantal topcoats en verzorgende lakjes. Vandaag laat ik jullie daar een aantal van zien!

Links de nieuw lakjes van Catrice. Rechtsboven de topcoats en rechtsonder twee nieuwe lakjes van Essence. Je zal deze herfst en winter vooral veel oudroze en donkere tinten zien. Dit zijn echt dit trendkleuren van het moment.

Prijzen:
Catrice lakjes €2.99
Catrice noir laquer €2.89
Essences lakjes €1.69
Essence all in one complete care base- & topcoat €1.79
Essence ultra gloss nail shine top coat €1.79
Essence xxl nail tickener €1.79

 
 
Het eerste lakje van Essence is 83 Pretty Cool Life. Dit is een creamy groengrijze kleur. Deze dekt goed in twee laagjes. 
 
 
Het tweede lakje van Essence is deze donkerblauwe kleur in 78 Royal Blue. Deze dekt ook prima in twee laagjes. En omdat dit een donkere kleur nagellak is heb ik deze gecombineerd met de Essence All in One Complete Care. Dit is een verzorgende base- en topcoat. Naast dat deze ervoor zorgt dat je nagellak langer blijft zitten, zorgt deze er ook voor dat de donkere kleur ervoor zorgt dat je nagels niet verkleuren. 

 
Dan door naar Catrice. Dit donker oudroze lakje is 118 Take A Brick. Je zou kunnen zeggen dat dit een baksteenrode kleur is, maar toch vind ik deze meer op een donkere oudroze kleur lijken. Die overigens dekt in twee laagjes. Erover heen heb ik de Essence Ultra gloss nail shine top coat aangebracht. Deze zorgt voor een erg mooie glans en dat je nagellak erg lang mooi blijft zitten.

 
Een compleet nieuwe lijn in het catrice assortiment is de Noir rouge lacquer. Dit is een lijn met allemaal donkere kleuren in verschillende tinten erin. Ik heb een donkerrode variant 02 Noir Rouge. In bepaald licht lijkt deze bijna zwart, maar het is toch echt een rood tint. Deze dekt met twee laagjes, maar heeft een derde laagje nodig om mooi egaal van kleur te zijn. 
 
 
En als laatste van de Catrice lakjes deze donkerpaarse kleur. In het flesje lijkt deze lichter, maar op de nagels is deze een stuk donkerder. Je kan twee laagjes aanbrengen, dan dekt de lak al goed. Maar voor een echt mooi effect zou ik een derde laagje aanbrengen. Dit ziet er dan net wat egaler uit. Onder dit lakje heb ik de Essence xxl nail thickener aangebracht. Dit is een soort basecoat die erg fijn is als je dunne en slappe nagels hebt. Hierdoor worden je nagels steviger. En blijft dus de nagellak beter zitten en chipt minder snel.

 
Alle lakjes vind ik erg fijn en de kleurtjes zijn echt mooie herfst en winter kleuren. Zeker aanraders als je nog mooie nagellak kleuren zoekt voor het najaar en de winter.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Reacties

Populaire posts