Essence LE Midnight Masquerade


Essence Midnight Masquerade8
De zomer is bijna afgelopen en de herfst gaat bijna van start. Maar in beautyland is de zomer al echt afgelopen en we krijgen nu volop de herfst- en wintercollecties. In oktober ligt de Essence Midnight Masquerade collectie in de winkels, met een link naar Halloween.Essence Midnight Masquerade3

essence midnight masquerade effect eyeshadow – € 2,89

Donkere schaduwen! De oogschaduw in koper, middernacht blauw en violet zijn gebaseerd op de zwartmetallic pigmenten om een vernieuwend ‘folie-effect’ te creëren. Verkrijgbaar in Keep Your Midnight Secret, Spooktacular Night en Witching You Were Here.
Essence Midnight Masquerade

essence midnight masquerade 2in1 intensifying base & smokey kajal – € 2,39

Heksen zijn welkom. Deze zwarte oogschaduwbasis in penvorm zorgt voor een intens effect en donkere kleuren. Daarnaast blijft de oogschaduwbasis gedurende de hele dag zitten. De basis kan ook worden gebruikt als kajal voor waterproof smokey eyes stijlen. Verkrijgbaar in Zombies Not Allowed.
Essence Midnight Masquerade2

essence midnight masquerade duo ombré lipstick – € 2,99

Donker ombré. De lippen worden omlijst met de zwarte lipliner en dan gekleurd- met de vloeistof. De lipstick heeft een matte textuur in rood of donkerrood waarmee je trendy ombre lippen creëert. Verkrijgbaar in Dance Till Dawn en Bloody Marry Me.

Essence Midnight Masquerade5 

essence midnight masquerade liquid skin illuminator – € 2,39

Glow voor de nacht! Deze vloeibare highlighter geeft het gezicht en lichaam een subtiele glinstering. Verkrijgbaar in Sitting, Waiting, Witching.
Essence Midnight Masquerade7

essence midnight masquerade nail polish – € 1,99

Middernacht manicure. Twee rode tinten met een semi-matte latex, een donkerblauwe en zwarte tint met een multi-chroom glitter effect zijn de must-have nagellakjes op het gemaskerd bal. Verkrijgbaar in Meet Me Midnight, Black Cats Wanted, A Vampire Kissed My Neck en The Walking Red.
Essence Midnight Masquerade4

essence midnight masquerade false lashes – € 2,99

Batgirl ogen! Deze bat-wimpers zorgen voor een extravagante look! Herbruikbaar en inclusief lijm. Verkrijgbaar in The Dark Night Rises.
Essence Midnight Masquerade6

essence midnight masquerade ornament mask – € 3,95

Bewaar je geheimen! Het masker van zachte stof met een decoratieve stijl geeft elk meisje een geheimzinnige en dramatische look. Geschikt voor alle gezichtsvormen. Verkrijgbaar in From Mask Till Dawn.
Essence Midnight Masquerade1

essence midnight masquerade nagel & nagelriem tattoos – € 1,39

Spookachtige nagels: dankzij deze spannende tatoeages voor de nagels en nagelriemen! De tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen zonder water. Verkrijgbaar in Party At The Haunted House.

Essence Midnight Masquerade9
De collectie vind ik er mooi uitzien en heeft de sfeer van de herfst en winter. Vooral de oogschaduws, de nagellak en de nail tattoo's vind ik er echt heel erg mooi en leuk uitzien. 

De Essence Midnight Masquerade collectie is verkrijgbaar in oktober bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Reacties

Populaire posts