Doorgaan naar hoofdcontent

Trend & Tip - Rose gold lips

 Afbeeldingsresultaat voor rose gold lips 
Dit najaar is een van de trends op make-up gebied de rosegold lips. Deze trend zagen we vorig jaar ook al en ook dit jaar zijn rosegold lips een trend. Nu kan je make-up kopen dat al deze trend kleur heeft. Maar je kan ook heel makkelijk en simpel met de producten die je al hebt, rosegold lips maken. Ik deel een aantal tips!

Rosegold heeft altijd een warme ondertoon, Het is in wezen een warme roze tint met een gouden glans erin. Als je dit weet kan je al veel gerichter zoeken in je stash naar passende producten.

  • Highlighter is een erg geschikt product om rosegold lips mee te maken. Zoek in je stash naar een warm gouden highglighter. En combineer deze met een oudroze lipstick. Breng eerst de lipstick aan en dep hierover een beetje van de warm gouden highlight poeder. Dit geeft een matte effect aan je lippen.
  • Als je nu juist glanzende rosegold lippen wilt hebben kan je het op dezelfde manier doen als bij de vorige idee. Alleen word hier dan de highlighter vervangen door een warm gouden lipgloss. Van deze lipgloss breng je dan een beetje aan over de lipstick.
Let bij deze trend goed op de ondertonen van de lipproducten die je gebruikt. Zo mag de ondertoon niet te koel zijn, maar moet deze juist warm zijn. Een beetje aan de kant van oudroze. Ook moeten de goud getinte lipproducten die je over de basiskleur heen aanbrengt niet te dekkend zijn. Maar ook weer geen grove of opvallende shimmer bevatten. En ook hier is de ondertoon van het goud weer belangrijk. Deze heb je ook in een koele en warme kleur. Maar als je eenmaal een goed combinatie hebt gevonden, kan je deze met veel looks combineren!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?