Doorgaan naar hoofdcontent

Trend van het moment - Felle & aparte lipkleuren

Afbeeldingsresultaat voor make up producten lipgloss

Elk seizoen is er wel een andere trend. De trend voor deze winter en voor 2017 is niet echt iets alledaags. Namelijk felle en aparte lipkleuren. En dan niet kleuren als roze en rood. Maar juist kleuren als blauw, geel en groen.

 Kleuren als groen, geel, grijs en blauw ga je de komende tijd steeds vaker terug zien. Bij het merk makeup revolution hebben ze verschillende van deze aparte kleuren lipstick in het assortiment zitten.

Zelf vind ik dit wel een erg leuke trend. Het is wel echt iets dat je moet durven, maar ik vind het wel weer eens iets anders dan altijd maar roze, rood of nude. Zelf heb ik ook een aantal van deze kleuren in mijn stash en de donkergroene heb ik al op gehad naar buiten. Het is even wennen, maar ik vind het erg leuk. Alleen blijf ik geel maar een aparte en beetje vreemde kleur vinden.

Wat vind jij van deze trend en zou jij zo'n kleur naar buiten durven te dragen?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.