Doorgaan naar hoofdcontent

Trend van het moment - Felle & aparte lipkleuren

Afbeeldingsresultaat voor make up producten lipgloss

Elk seizoen is er wel een andere trend. De trend voor deze winter en voor 2017 is niet echt iets alledaags. Namelijk felle en aparte lipkleuren. En dan niet kleuren als roze en rood. Maar juist kleuren als blauw, geel en groen.

 Kleuren als groen, geel, grijs en blauw ga je de komende tijd steeds vaker terug zien. Bij het merk makeup revolution hebben ze verschillende van deze aparte kleuren lipstick in het assortiment zitten.

Zelf vind ik dit wel een erg leuke trend. Het is wel echt iets dat je moet durven, maar ik vind het wel weer eens iets anders dan altijd maar roze, rood of nude. Zelf heb ik ook een aantal van deze kleuren in mijn stash en de donkergroene heb ik al op gehad naar buiten. Het is even wennen, maar ik vind het erg leuk. Alleen blijf ik geel maar een aparte en beetje vreemde kleur vinden.

Wat vind jij van deze trend en zou jij zo'n kleur naar buiten durven te dragen?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!