Doorgaan naar hoofdcontent

DIY - Lavendelscrub

Afbeeldingsresultaat voor Homemade gifts: lavendel scrubNu het buiten steeds kouder wordt, is het fijn je lichaam goed te verzorgen. Want een droge huid ligt zo op de loer met kouder weer. En om je huid goed zacht te kunnen houden is een scrub een must. Nu kan je deze ook simpelweg kopen, maar zelf maken is net zo eenvoudig. Ik deel vandaag met jullie wat jullie nodig hebben om zelf een lavendelscrub te maken!
 Wat heb je nodig voor je homemade lavendel scrub?


6 eetlepels suiker
5 eetlepels olie
6 druppels aromatische lavendel olie
gedroogde lavendel
een weckpotje

Hoe maak je het?

Doe de suiker en de gedroogde lavendel in de weckpot. Voeg hier de olie aan toe en roer dit goed door. Vervolgens doe je een aantal druppels van de aromatische olie erbij en ook dit roer je weer goed door. Je kan zelf bepalen hoe sterk je de geur wilt hebben, doe je meer druppels dan is de geur sterker dan bij minder druppels. En je homemade lavendelscrub is klaar!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!