Doorgaan naar hoofdcontent

DIY - Lavendelscrub

Afbeeldingsresultaat voor Homemade gifts: lavendel scrubNu het buiten steeds kouder wordt, is het fijn je lichaam goed te verzorgen. Want een droge huid ligt zo op de loer met kouder weer. En om je huid goed zacht te kunnen houden is een scrub een must. Nu kan je deze ook simpelweg kopen, maar zelf maken is net zo eenvoudig. Ik deel vandaag met jullie wat jullie nodig hebben om zelf een lavendelscrub te maken!
 Wat heb je nodig voor je homemade lavendel scrub?


6 eetlepels suiker
5 eetlepels olie
6 druppels aromatische lavendel olie
gedroogde lavendel
een weckpotje

Hoe maak je het?

Doe de suiker en de gedroogde lavendel in de weckpot. Voeg hier de olie aan toe en roer dit goed door. Vervolgens doe je een aantal druppels van de aromatische olie erbij en ook dit roer je weer goed door. Je kan zelf bepalen hoe sterk je de geur wilt hebben, doe je meer druppels dan is de geur sterker dan bij minder druppels. En je homemade lavendelscrub is klaar!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.