Doorgaan naar hoofdcontent

DIY - Lavendelscrub

Afbeeldingsresultaat voor Homemade gifts: lavendel scrubNu het buiten steeds kouder wordt, is het fijn je lichaam goed te verzorgen. Want een droge huid ligt zo op de loer met kouder weer. En om je huid goed zacht te kunnen houden is een scrub een must. Nu kan je deze ook simpelweg kopen, maar zelf maken is net zo eenvoudig. Ik deel vandaag met jullie wat jullie nodig hebben om zelf een lavendelscrub te maken!
 Wat heb je nodig voor je homemade lavendel scrub?


6 eetlepels suiker
5 eetlepels olie
6 druppels aromatische lavendel olie
gedroogde lavendel
een weckpotje

Hoe maak je het?

Doe de suiker en de gedroogde lavendel in de weckpot. Voeg hier de olie aan toe en roer dit goed door. Vervolgens doe je een aantal druppels van de aromatische olie erbij en ook dit roer je weer goed door. Je kan zelf bepalen hoe sterk je de geur wilt hebben, doe je meer druppels dan is de geur sterker dan bij minder druppels. En je homemade lavendelscrub is klaar!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?