Essence Le The Little X-mas Factory

Essence The Little X-mas Factory
Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.Essence The Little X-mas Factory2

essence the little x-mas factory eyeshadow palette – € 3,99

Wegsmelten! Dit oogschaduwpalet met vijf glinsterende kleuren zorgt voor verbluffende oog make-upstijlen. Het patroon op de poeders laat je hart zeker smelten! Verkrijgbaar in North Pole Express Delivery.
Essence The Little X-mas Factory5

essence the little x-mas factory 2in1 core concealer – € 2,89

Zo mooi als  een elfje! Een elf-achtige tint is geen probleem dankzij deze concealer. De transparante kern egaliseert oneffenheden, terwijl de tint de onzuiverheden van de huid bedekt. Verkrijgbaar in Elf-Approved!
elf yourself!

essence the little x-mas factory contouring palette – € 3,39

Fabulous gezicht. Dit palet bevat een donkere kleur voor schaduweffecten en een highlighter om de juiste delen te accentueren. Een extra cadeautje: de poeder heeft een mooi dessin. Verkrijgbaar in Elf Yourself!
Essence The Little X-mas Factory7

essence the little x-mas factory liptint – € 2,99

Under the mistletoe! Deze tint kleurt de lippen in prachtig fel roze en blijft de gehele Kerstavond mooi. Verkrijgbaar in All I Want For X-Mas Is You. 

Essence The Little X-mas Factory8

essence the little x-mas factory liquid gold eyeliner – € 2,89

Gouden tijden. De vloeibare eyeliner met een lange applicator creëert een mooi goud lijntje voor een glamourous look. Verkrijgbaar in Ho-ho-ho.
Essence The Little X-mas Factory3

essence the little x-mas factory nail polish – € 1,99

Kerstkleuren. Goud met een folie-effect, wit met een lichte glans evenals roze en dennengroen zonder effect zijn de favorieten van de Kerstman! Verkrijgbaar in I Still Believe In Santa Clause, Let’s Take An Elfie, Santa Baby en Meet Me Under The Mistletoe.
Essence The Little X-mas Factory9

essence the little x-mas factory nail jewelry sticker – € 3,59

Bling-bling! De stickers geven je nagels een mooi gouden randje waarmee ze worden omgetoverd in echte juweeltjes! Verkrijgbaar in Santa’s Back In Town!
Essence The Little X-mas Factory4

essence the little x-mas factory eau de toilette – € 4,99

Ruiken naar x-mas. Deze warme, zoete geur doet denken aan de winterse sfeer van gezellige en mooi ingerichte kerstmarkten. Verrijkt met chocolade, cranberry en nectarine in de topnoot, fresia en pioenen in de middennoot en karamel, vanille en tonkaboon in de basisnoot. Verkrijgbaar in 30 ml, It’s Magic.
Essence The Little X-mas Factory10

essence the little x-mas factory super rich mini hand cream – € 1,59

Heerlijk verzorgend. Deze twee handcrèmes verrijkt met vanille en cookie geur zijn verkrijgbaar in een handig mini-formaat om de handen van alle hardwerkende Kerst-hulpjes te verzorgen. Verkrijgbaar in Holiday Hugs… en … And Mistletoe Kisses.

Essence The Little X-mas Factory1
De Essence The Little X-mas Factory is te koop van eind november tot en met december bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Helaas komen niet alle items uit de collectie naar Nederland zoals bovenstaand staat afgebeeld.

Reacties

Populaire posts