Kersthangers van karton

<a href="http://www.rustjewellery.com" rel="nofollow" target="_blank">www.rustjewellery...</a>

Nu de winter eraan komt is het ook weer tijd om je huis klaar te maken voor de winter en de kerst. En dus het huis te decoreren met winter/kerst decoraties. Deze kan je kopen, maar je kan ze heel eenvoudig maken van karton. En of dit nu bruin karton is of gekleurd karton, je kan er zeker leuke decoraties mee maken om je woning of kamer in de herfst sfeer te brengen. Ik deel een aantal leuke ideeën met jullie die ik vond op Pinterest!

 <a href="http://www.rustjewellery.com" rel="nofollow" target="_blank">www.rustjewellery...</a>
 Erg leuk, deze papieren bomen voor voor het raam. Geeft een erg leuk en mooi effect.

 ces embellissements en 3D peuvent aussi prendre place sur nos pages et cartes : il suffit de faire le collage normalement jusqu&#39;au dernier collage, puis au lieu de coller les deux dernières formes &quot;dos à dos&quot;, de les coller sur la page ou carte...
 Kleurrijk is een van de kersttrends dit jaar. Zelf kan je met vrolijk gekleurd papier heel makkelijk kerstornamenten maken.

 Papel de bricolaje de bolas Adornos | Haga clic para 28 DIY fácil decoraciones de Navidad para Home | DIY fácil Adornos Casera
 Je kan het ook wat minder kleurrijk maken met deze papieren kerstballen. Heel simpel te maken met een paar stroken papier.

 Christmas Advent Paper Houses - free tutorial and cutting files // Delia Creates
 Het is altijd leuk om voor de kerst een advent kalender te maken. Je kan deze kant en klaar kopen in de winkel. Maar wat je ook kan doen is deze kleine huisjes maken en als advent kalender gebruiken. Weer eens iets anders en is erg leuk als kerstdecoratie!

 Good idea for my old song book that has fallen to bits from the spine!
 Mooi papieren hartje. En niet eens zo moeilijk zelf te maken.

 Paper Christmas Decorations  I used different patters, and used my silhouette to make the center piece have cut outs or diamonds. Could do this for any holiday too! :):
 Het zelfde principe als het hartje, maar dan in de ovale vorm. Ook erg leuk.

Reacties

Populaire posts