Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favoriete herfst & winter look

Afbeeldingsresultaat voor herfst en winter
In de herfst en winter draag ik vaak een andere make-up look dan in de lente en de zomer. Daarom leek het mij wel leuk om met jullie te delen wat mijn favoriete herfst en winter look is!
 Waar ik in de lente en zomer vaak lichte en meer kleurrijke kleuren gebruik, is dit in de herfst en de winter wel anders. Ik gebruik dan veel meer donkere kleuren. Dit vind ik juist in de herfst en de winter veel mooier staan dan de lichte kleuren. Kleuren die ik nu vooral gebruik zijn paars en bordeaux. Veel mensen zeggen dat donkere kleuren niet staan bij een lichte huid, maar ik vind dat juist mooi. Om jullie een beetje een idee te geven heb ik er wat foto's van opgezocht op pinterest.

Mijn favoriete lipkleuren

Raspberry TiramisĂș Lip Whip
Een paarse bessen kleur, echt prachtig.
Dark cherry matte liquid lipstick <a class="pintag searchlink" data-query="%2333" data-type="hashtag" href="/search/?q=%2333&rs=hashtag" rel="nofollow" title="#33 search Pinterest">#33</a> matte liquid lipstick <a class="pintag searchlink" data-query="%2333" data-type="hashtag" href="/search/?q=%2333&rs=hashtag" rel="nofollow" title="#33 search Pinterest">#33</a> professional long lasting lipstick  please see pictures for details on color  1 for $6, 2 for $10, 3 for $12. Keep adding $2 for every lipstick you add. Ask me to make you a listing with the

Loving the dark lips
Hoewel ik totaal niet van felrood hou, vind ik de donkere roodtinten juist prachtig!

Zoals jullie zien echt de donkere kleuren, deze vind ik echt prachtig. En ja, ook donkergroene lipstick vind ik mooi staan. Dus ook de aparte donkere kleuren vind ik mooi voor deze winterse seizoenen.

Mijn favoriete ooglooks

Obsessed with eyes?! #Repost via @karissa_mua who says: ・・・ Tried out my Dark Matter Stack by @meltcosmetics … I think I’ve definitely found a new favourite  These eyeshadows are sooo beautiful! I used all four colours for this look, as well as...:
Dit vind ik echt een heel mooie herfst look. Vooral ook door de kleuren combinaties.

Chocolate Bon Bons Palette:
Zelfs in de herfst en winter draag ik nog een nude ooglook. Toch wel een van mijn favoriete ooglooks. Wel maak ik deze dan wat donkerder dan in de lente en zomer. Staat ook prachtig met een donkere lipkleur.

Forest green smokey eye #eyes #eye #makeup:
Deze ooglook past ook precies bij wat ik bedoel. Geeft toch echt dat herfst en winter gevoel, vind ik.

Donkere ooglooks vind ik ook heel erg mooi, maar dan niet in combinatie met donkere lippen. Ik vind dat je moet kiezen voor donkere lippen of voor een donkere ooglook. Zelf vind ik beide in een look teveel van het goede.

Verander jij ook je make-up in de herfst en de winter?

Reacties

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!