Doorgaan naar hoofdcontent

Puree voor het kerstdiner

Afbeeldingsresultaat voor puree
Een van de makkelijkste en snelste gerechten is puree. Makkelijk voor als je even niet weet wat je bij de rest van je kerstdiner wilt eten bijvoorbeeld. Nu kan je kiezen voor de standaard puree van aardappels, maar je kan met puree ontzettend veel variaties maken. Lekker voor bij de rest van je kerstdiner!

 Je kan dus van zowel groentes als van aardappels puree maken. En dit smaakt bij veel gerechten lekker.

Mijn ideeën voor variaties op puree:
  •  Stamp eens in plaats van gewone aardappels, zoete aardappels tot puree. Voeg hier nog wat bieslook aan toe voor extra smaak.
  • Ook een puree van groentes kan lekker zijn. Zo kan je ook pastinaak tot puree maken en voor extra smaak nootmuskaat en wat zeezout aan toevoegen.
  • Zelf vind ik de variant van de gewone aardappel puree met kaas erin erg lekker. Heel simpel, je stampt gewone aardappels tot puree en voegt er geraspte kaas aan toe. Erg lekker met bijv. Old Amsterdam kaas.
En zo kan je nog veel meer varianten op puree maken. Dit is slechts een klein voorbeeld ervan. Zo kan je zelf kiezen wel aardappels of groente je wilt gebruiken. Maar ook wat voor kruiden en specerijen je er aan toe voegt. Het is maar net wat je lekker vind.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.