Doorgaan naar hoofdcontent

Tips & ideeën voor feestlijke nail-art

Afbeeldingsresultaat voor kerst oud nieuw De kerstdagen zijn net voorbij en oud&nieuw komt er al weer aan. En waar je voor de kerstdagen feestelijke looks kan maken, kan dit ook prima voor oud&nieuw. Wat te denken van bijv. van feestelijke nail-arts. Vaak wordt er veel aandacht besteed aan de make-up, maar minder aan de nagellak. Daarom deel ik een aantal tips en ideeën voor feestelijke nail-art!

 


Tips
  • Iets dat het altijd goed doet bij feestelijke nail-arts zijn glitters. Perfect voor een feestelijk gebeuren als oud&nieuw. Je kan ervoor kiezen om je nagels compleet te bedekken met glitters, maar je kan het ook subtieler houden. Bijv. op een nagel of glitter details, zoals stipjes.
  • Wat ik altijd erg mooi vind staan voor feestelijke gelegenheden, zijn donkere kleuren. En dan mijn name bordeaux. Maar ook zwart kan erg chique staan.
  • Zwart zou je misschien niet direct kiezen voor feestelijke nagels. Maar zwart is juist een kleur die erg goed te combineren is met andere kleuren. Combineer maar eens zwart met gouden details of zwart met glitters erop. Dit geeft het gelijk een hele mooie uitstraling. Dus zo zie je dat zwart ook voor feestelijke gelegenheden kan.
Inspiraties voor nail-art

 Black and gold glitter nails - Amazing Views

 Elegant black and gold ensemble. There’s nothing more classic than black matte nail polish with gold embellishments on top to make just about any winter outfit stand out. Source

 70 Sparkling New Year Eve Wedding Ideas | <a href="http://HappyWedd.com" rel="nofollow" target="_blank">HappyWedd.com</a>

 OPI “My Favorite Ornament.” |  New Years Eve Nail Polish:

 Pin for Later: 50 Holiday Nail Art Ideas That Will Put You in a Celebratory Mood New Year&#39;s Eve Sparkle

 New Years Eve Manicures — 8 Sparkly Nail Treatments

 Hier kan je goed zien wat ik bedoelde met het zwart en goud combineren. Dit vind ik er erg mooi uitzien. Maar je kan ook kiezen voor een nude kleur en daar wat glitter aan toevoegen. Het is maar net hoe opvallende je het wilt en wat je mooi vind.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?