Doorgaan naar hoofdcontent

Tips voor kerstlooks
Afbeeldingsresultaat voor kerst
 De kerst staat al bijna voor de deur, nog maar 4 dagen, en dus is het de hoogste tijd om je voor te bereiden op je make-up looks voor kerst. Ik deel een aantal tips over hoe je je kerstlook zo feestelijk mogelijk kan maken.


 •  De allerbeste tip is toch wel dat je make-up moet dragen waar jij je fijn bij voelt. Want als je je fijn voelt bij een look, dan straal je dit ook uit. Wat je nog mooier maakt!
   
 • Wat voor de feestdagen extra feestelijk staat in een look, zijn glitters. Zorg er wel ten alle tijden voor dat de glitters veilig zijn om op je gezicht te gebruiken. Dus gebruik alleen cosmetische glitters als je glitters wil gebruiken in een look.
   
 • Voor een chique kerstfeest is het erg mooi om je make-up daar op aan te passen. Zo kan je dan kiezen voor een wijnrode lipstick en een smokey eye.
   
 • Net noemde ik deze al even, maar voor een kerst look zijn de smokey eyes perfect. Staat erg mooi en stijlvol. Combineer het met een rustige lipkleur of kies juist voor een donkere kleur.
   
 • Mocht je nog inspiratie willen voor looks, dan is het altijd een idee om op onderzoek uit te gaan op youtube. Hier vind je veel inspiraties voor een mooie kerstlook.
   
 • En last but not least. Als je een look wilt maken, hoeven de producten heus niet duur te zijn. Met budget producten kan je ook hele mooie looks maken!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?