Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice Ombre Two Tone Lipsticks
Eind vorig jaar was deze trend al aan een opkomst bezig en dit jaar is deze hip en trendy. De ombre lips. Catrice brengt nu een nieuwe lijn lipsticks uit waarmee je snel en makkelijk ombre lips kan maken. Geen gedoe meer met verschillende lipsticks en kwastjes, maar alles handig in een lipstick! Ik ben in ieder geval benieuwd!

CATRICE Ombré Lipstick
 De Ombre Two Tone Lipsticks zijn geheel nieuw in het assortiment en komen in de plaats van de Ultimate Stay Lipsticks. Een toevoeging aan het assortiment die op het moment erg hip en in is. De huls ziet er in ieder geval er strak en zwart uit. De prijs is €4,99.
catrice
010  Rockabily Rosewood
Een oudroze kleur met een iets donkerder oudroze tint.


020 Nude York City Style
Een van de twee nude kleuren in deze lijn. Dit is de lichtste nude kleur.

 
030 Grapedation Nude
De tweede nude kleur is met een roze ondertoon. Wederom met een donkerder nude kleur erboven.
 
040 Not ExpiRED Yet
Ook een roodtint ontbreekt niet in de nieuwe lijn. Dit is zo te zien een felle rood met een paarsachtige kleur erboven.
 
050 Please Tell Rosy
Een roze lipstick gecombineerd met een donkerder roze tint.

 
060 Bloody Vampire Kiss
Zoals de naam al zegt is dit een bloedrode kleur met een donker rood erboven.

Na het zien van de foto's ben ik toch wel benieuwd of deze lipsticks wat zijn. Wel valt het mij op dat de lipsticks van Catrice steeds duurder worden. Of ben ik de enige die dit vind? Ze zijn te koop bij het kruidvat en de Trekpleister. En als het goed zou zijn, zijn ze nu al te koop in een trendeditie. Anders pas zodra de schappen zijn geupdate, zo rond Februari!

CATRICE Ombré Lipstick

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?