Essence LE 'Try it, Love it!'


Essence laat je al graag de beauty-sterren van essence voor het lente/zomer seizoen zien! In februari 2017 komt de trend edition ‘try it. love it!’ met de nieuwe producten voor de ogen, lippen, het gezicht en de nagels.Kijk mee naar de frisse en nieuwe producten!





essence eye & face palette – € 3,99

Glow & shine. Oogschaduw in vier kleuren, een blush en een highlighter toveren deze twee paletjes om in absolute it-pieces voor je ogen en gezicht! Verkrijgbaar in Glow for it en Rise & shine.

essence luminous matt bronzing powder – € 2,99

Summer glow. De matte bronzing textuur met een zijdezachte, glanzende kern zorgt voor een subtiele, zonovergoten look. Verkrijgbaar in Sunshine.

essence shine shine shine lipgloss – € 1,99

Most brilliant! De gladde, soepele textuur zorgt voor een extreme glans met een wet-look effect op de lippen. Verkrijgbaar in Friends of glamour, Indie romance en Runway, your way.

essence volume stylist 18h curl & hold mascara – € 2,99

In style! De romige, zwarte textuur met microstyling waxes geven de wimpers langdurig volume en ongelofelijke krul. Het speciale ontwerp van de dop is een echte blikvanger!

essence volume stylist 18h lash extension mascara – € 2,99

Extended version. De diamantvormige borstel zorgt voor lange, dikke wimpers dankzij de verlengende vezels. De vorm van de dop is een echte eye-catcher!

essence camouflage full coverage concealer – € 2,59

Hiding hero! Langhoudend en sterk gepigmenteerd. De romige vloeistof verbergt donkere kringen onder de ogen en onregelmatigheden op de huid. Voor een natuurlijke en heldere look. Verkrijgbaar in Ivory en Nude.

essence colour boost high pigment nail paint – € 1,89

Colour flash. Nieuwe, intens gepigmenteerde nagellakken in vrolijke candy kleurtjes verzekeren je van een zomerse stijl. De glanzende formule zorgt voor een goede dekking met slechts één laag. Verkrijgbaar in Instant friendship, Instant fun, Instant happiness, Instant party en Instant match.

essence instant matt make-up setting spray – € 2,99

De lichte, transparante spray- verrijkt met natuurlijke, actieve ingrediënten- zorgt voor een matte huid en houdt je make-up de hele dag netjes.

De Essence try it. love it! collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in februari 2017 zolang de voorraad strekt. Daarna worden de producten opgenomen in het standaard assortiment. Dit is dus al een kleine preview van de producten die straks vast in het assortiment komen te zitten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?