Doorgaan naar hoofdcontent

How to: Oplossingen voor make-up miskopen

How clean are your beauty products?Soms lijkt een make-up product je in de winkel werkelijk prachtig. Maar als je er later mee thuis komt, blijkt het een regelrechte miskoop te zijn. Je kan het dan weggooien, maar dit hoeft niet. Eigenlijk moet je dit juist niet doen, want je kan deze producten nog prima gebruiken. Alleen dan op een heel andere manier dan waar het voor bedoelt is!Verkeerde kleur lipstick of lipgloss

Dit heb ik zelf al meerdere keren gehad. Maar je hoeft je lipstick of lipgloss dan niet weg te gooien. Je kan deze heel eenvoudig met elkaar combineren. Dus over de ''verkeerde'' kleur lipstick een lipgloss dragen waardoor deze een stuk draagbaarder word.

Blush, bronzer en highlighter

Dit zijn in de basis poeder met een pigment erin en zijn dus ook prima te gebruiken als oogschaduw. Dit heb ik zelf wel eens gedaan met een bronzer die veel te donker voor mij was, maar prima als oogschaduwkleur. Ook kan je een oogschaduw gebruiken als blush, bronzer of highlighter. Of je gebruikt een oogschaduw als wenkbrauwpoeder.

Concealer en foundation

Ook in deze categorie kom ik vaak producten tegen die veel te donker zijn voor mijn huid. Een concealer die te donker of te licht is kan je prima gebruiken om mee te contouren of als oogschaduwbasis. Hetzelfde geldt voor de foundation. Al moet je er dan wel mee oppassen dat je geen opvallende strepen op je gezicht krijgt. Dus als je dit doet, dan is goed blenden een must.


En zo kan je dit met nog veel meer producten doen. Veel producten zijn op meerdere manieren te gebruiken. Dus als je in het vervolg een make-up miskoop doet, bedenk dat eerst op welke andere manieren je het toch nog kan gebruiken!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?