Catrice assortimentsupdate lente/zomer 2017

 
Laatst kwam er al de assortimentsupdate van Essence online en vandaag is die van Catrice aan de beurt. Ook bij deze assortimentsupdate komen er weer een aantal nieuwe producten in de schappen. Alleen is het, naar mijn idee, veel minder dan de voorgaande keren. Maar alsnog zitten er best nog wat mooie producten tussen!


CATRICE  The collection Eyeshadow Palette– € 4,99

Vier paletten met negen intensief gepigmenteerde, langhoudende poederoogschaduwen – elk pallet bevat een matte tint voor contouring en een highlighter.

CATRICE Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara – € 3,99

De nieuwkomer in de populaire Glam & Doll-lijn, de  Sculpt & Volume, definieert iedere afzonderlijke wimper. Tegelijkertijd zorgt de diepzwarte textuur voor een XXXL volume en een spectaculaire krul.

CATRICE Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h – € 3,99

Deze mascara met een diepzwarte textuur creëert een geweldig volume, een prachtige krul en een indrukwekkende lengte – tot maar liefst 24 uur. Verkrijgbaar in 010 Black and 010 Black

CATRICE 18h Colour & Contour Eye Pencil – € 2,99

Wil jij graag dat je oogcontour na 18 uur nog steeds perfect zit? Piece of cake met deze Eye Pencil! Je kunt je ogen met precisie accentueren met 8 intensieve kleuren.

CATRICE Eye’Matic Dip Liner Deep Black – € 3,39

Een diepzwarte textuur speciaal voor expressieve eyeliner stijlen. Droogt snel en is intens zwart.

CATRICE Slim’Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof – € 2,99

Precieze, haarfijne lijntjes zijn geen enkel probleem voor de ultra slim automatic pencil met een handig borsteltje. De waterproof, longlasting textuur is verkrijgbaar in drie tinten.

CATRICE Lip Cushion – € 4,99

Dankzij de zachte, jumbo spons-applicator kleurt deze creamy gloss je lippen in met zes kleuren met een glanzende finish. Bevat verzorgende avocado-olie

CATRICE Lip Glow Lip Pencil – € 2,59

De matte, longlasting textuur van deze liner reageert op de pH waarde van je huid en maakt een statement van je lippen in een mooie roze tint.

CATRICE Instant Lipstick Mattifier – € 4,59

De lichte gel-achtige textuur breng je over je lipstick aan zodat de lipstick langer houdt. Geeft tevens je lippen een matte finish.

CATRICE Light And Shadow Contouring Blush – € 3,99

Ultra zachte poeder in drie kleuren – ieder met een fluweel-matte, een donkere kleur en een lichte, zacht glanzende highlighter.

CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen – € 3,99

De Liquid Luminizer Strobing Pen heeft een penseel applicator waarmee je glanzende campagne en rosé  highlights kunt aanbrengen.

CATRICE 24h Made To Stay Make Up – € 6,99

De high performance Liquid Make Up met een matterend effect is verkrijgbaar in vier kleuren. Hoe actief je ook bent, de make up houdt tot 24 uur en bevat bovendien ook een complex van antioxidanten. Inhoud is 30 ml.

Een kleinere assortimentsupdate van Catrice dan we normaal gewend zijn, maar ik ben zelf vooral benieuwd naar de lipcushions. De nieuwe producten zullen vanaf Februari in de schappen te vinden zijn.

Reacties

Populaire posts