Catrice LE Pulse Of Purisme

De nieuwe limited edition Pulse of Purism van Catrice combineert subtiliteit met discrete luxe in februari en maart. Het is een klassieke collectie met frisse tinten die helemaal klaar zijn voor de lente.De collectie ziet er in ieder geval erg mooi uit!Catrice Pulse of Purism Pure Metal Palette – € 4,89

Metallic Atmosfeer. De paletten bevatten elk drie gebakken poeder oogschaduws met een metallic effect. Champagne, zilverblauw en koper in het ene palet en wit, taupe en brons in het andere palet. Verkrijgbaar in MEtal, Myself and I en By All Means MetalEYES.

Catrice Pulse of Purism Powder Blush – € 3,99

Het Beste van het Koraal. De blush met een zijdezachte poedertextuur geeft de jukbeenderen een heldere koraalroze kleur. Voor een bijzonder frisse teint. Verkrijgbaar in Pure Hibiscocoon.

Catrice Pulse of Purism 2-Tone Lipstick – € 3,99

Rose Mallow. De tweekleurige lipstick met een glanzend midden geeft een zachte kleurverdeling met een glanzende finish. Verkrijgbaar in Pure Hibiscocoon.

Pulse of Purism Brow Pomade Stick – € 3,59

Fixing Tool. Deze praktische Brow Pomade Stick kan gebruikt worden om wenkbrauwen te contouren, vullen of modelleren. Verkrijgbaar in Elegant PurisME.

Catrice Pulse of Purism Pure Radiance Glowrizer – € 4,99

Glanzende Perfectie. Geeft een subtiele, stralende glans en laat oneffenheden van de huid verdwijnen: de primer met lichtreflecterende gel-parels. De dispenser breekt de parels voorzichtig tijdens het pompproces en vermaalt ze tot een gladde textuur. Verkrijgbaar in Natural Glow.

Catrice Pulse of Purism Nail Lacquer – € 2,99

Springtime. Deze nagellakken in drie trendy kleuren staan voor langhoudende, intensieve dekking en een prachtige glans. Verkrijgbaar in Pure Blues, PuREDfied Simplicity en Pure Hibiscocoon.

Catrice Pulse of Purism Top Coat – € 2,99

Gesmolten Metaal. Deze Top Coat droogt mat op en heeft harde borstelharen om een unieke “Brushed Metal Look” te creëren. De nagellak met langhoudende textuur kan individueel gebruikt worden of als toplaag. Verkrijgbaar in Minimalist Melted Metal.

Catrice Pulse of Purism Nail Stripes – € 2,99

Delicaat Ontworpen. Nail Stripes, de trend accessoire die een elegant en complex design aan je nagels geeft. De gouden folie is zelfklevend en kan aangebracht worden op gelakte of ongelakte nagels. Verkrijgbaar in Simple Understatement.


De collectie ziet er echt erg mooi uit. Ik ben er dan ook zeker benieuwd naar en ga zeker een kijkje nemen als deze in het schap staan! De collectie ligt vanaf februari tot en met maart in de schappen in Nederland en België.

Reacties

Populaire posts