Favoriete lipsticks van het moment

 
Al vanaf het moment dat ik begon met make-up, zijn lipsticks toch wel mijn favoriete make-up item. Elk seizoen heb ik wel een aantal lipsticks die op dat moment mijn favoriete lipsticks zijn en ik vaak gebruik. Deze winter heb ik ook weer een aantal favoriete die ik graag met jullie deel.
 Tussen mijn favoriete lipstick van dit moment zitten zowel budget merken als ook meer high-end merken.

 
Laat ik maar gelijk beginnen met mijn favoriete budget lipstick van Essence. De Colour&Care lipstick in Rock Your lips vind ik een erg mooie roze tint. Niet te licht, maar zeker ook niet te donker. Een perfect kleurtje. Dan heb ik ook nog twee nude lipsticks van Essence tussen mijn favorieten zitten. De lichtste kleur is It's Nude Time en de donkerder nude is Come Naturally. Beide vind ik erg mooi en vooral de donkere nude heb ik al best wat keren gebruikt. De lichte nude is erg licht, maar goed te combineren met de donkere nude en dus te mengen.

 
 Dan twee meer high-end lipsticks. De MaxFactor lipstick is Nr. 1 Marilyn Ruby Red uit de Marilyn Monroe collection. Ik had niet verwacht dat ik een felrode lipstick mooi zou vinden, omdat dit niet echt mijn ding is. Maar deze vind ik echt heel erg mooi. Dit komt ook doordat de lipstick niet super dekkend, maar meer sheer is. Dus is dan ook een stuk minder opvallend dan een dekkende felrood zou zijn. Dan de maybelline 140 Juicy bubblegum. Een echte bubblegum roze kleur. Deze vind ik echt heel mooi en heb ik al best vaak gedragen. Helaas is deze uit het assortiment van maybelline gegaan. Dit is eigenlijk een van de weinig bubblegum roze kleuren die mij goed staat. Want vaak zijn de meeste toch echt te licht. Maar deze kleur is echt heel mooi.

 
En om het rijtje van favoriete lipsticks van het moment mee af te sluiten, een lipstick van Makeup Revolution en een oude LE van Catrice. De lipstick van Makeup Revolution is niet de meeste alledaagse kleur, deze is namelijk donkergroen met een subtiele gouden shimmer. Maar deze vind ik dus echt heel mooi. Was in het begin wel even wennen, maar kan op zich prima. Al moet je er wel van houden. Deze komt uit de Atomic Shade lijn en heet Atomic Serpent. En als laatste mijn all-time favoriete bordeaux lipstick. Deze komt uit een oude LE van Catrice, de Expect The Unexpected collectie. En is in c02 Cripsy Crimson. Echt een prachtige kleur. Omdat de al een tijd niet meer te koop is ben ik op zoek gegaan naar een dupe ervan. Maar ik heb deze nog steeds niet gevonden. Mochten jullie een dupe weten, laat het dan achter bij de comments! 

Hebben jullie favoriete lipstick? Of heb je een kleur die je echt prachtig vind?

Reacties

  1. Mooie favorieten! Vooral de nude tinten van Essence vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts