Doorgaan naar hoofdcontent

10 redenen waarom de lente leuk is

Afbeeldingsresultaat voor lente 
 De lente is weer begonnen! Hoewel het nog niet echt aan het weer is te merken, zijn er toch al wel wat warmere dagen geweest. En is het toch echt lente. Hopelijk word het dan ook snel lente weer, want de lente is een van mijn favoriete seizoenen. Daarom dan ook 10 redenen waarom de lente leuk is!

 1. In de ochtend is het weer eerder licht en hoor je ook de vogeltjes weer fluiten. Heerlijk gewoon!
   
 2. Het weer dat weer warmer wordt en een heerlijk zonnetje dat weer verschijnt.
 3. De jonge diertjes die weer volop geboren worden. Zo ontzettend schattig!
 4. Er verschijnen weer blaadjes en bloesems aan de bomen.
 5. De bloemetjes en de vlinders die weer te voorschijn komen. Rupsen vind ik niks, maar vlinders vind ik erg mooi.
 6. Weer bezig kunnen zijn met mijn moestuintje en kruidentuintje.
 7. De dikke kleding kan weer in de kast en je t-shirts kunnen weer tevoorschijn komen. En ook is eindelijk die dikke winterjas weer de kast in.
 8. Lekkere lange wandelingen maken met lente weer en bloemetjes en bloesem om je heen.
   
 9.  De geur die de lente met zicht mee brengt. Dit vind ik toch altijd zo lekker ruiken. Hier merk ik het altijd als eerste aan als de lente er weer aankomt. En aan de bloemetjes en vlinders die tevoorschijn komen.
 10. De lente collecties die weer in de winkels komen. Zien er altijd vrolijk en fris uit.


  Afbeeldingsresultaat voor lente
 Vind jij het ook weer heerlijk dat het lente is? En wat vind jij er leuk aan?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!